Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az egyéjszakástól, de már nagyon hiányzik a szex. (? )
Napi 6. Egy ejszakas nekem se jon be, sot kizart. Majd jon valaki...addig probalok turelmes lenni. Nem fogok faszrol faszra ugrani. Kitartas! :)
26N
Ez egy ejszakas nem jo otlet. Baratsag extrakkal, vagy mas neven jatszotars jo megoldas ha van ra lehetoseg. Nekem volt ilyen es teljesen bizalmas volt, es nem is dugtam soha ossze vissza.
22L
Voltam ilyen helyzetben. Megtanultam más módokon levezetni a libidómat: új hobbi, sport, stb. A társas szükségleteimet barátokkal elégítettem ki, eljártunk szórakozni, beszélgetni.
Nem azért, mert féltem volna a környezet elítélésétől, nekem régebben voltak egyéjszakásaim, és arra jutottam, hogy semmivel sem elégít ki jobban, mint a maszti. Ugyanúgy maradt az üresség, mert ha egy számomra semleges férfival szexeltem, akkor az ugyanolyan volt, mint egy élő vibrátor. Hiányzott a "lelki orgazmus", ami számomra a szexet a valódi intimitás szintjére emeli.
Ráadásul egy kalandért is utazni kell, vagy ha ő jön hozzám, akkor ágyneműt cserélni, készülődni, elviselni a rigolyáit... Mindezt valami talmi élvezetért cserébe. Érzelemmentes kapcsolat pedig NINCS. És itt nem a szerelemről van szó, mint érzelemről, hanem érzelem az is, amikor el kell viselnem a szexpartnerem hisztijeit, játszmázásait, amikor csalódott vagyok, mert rákészülök a találkozóra és az utolsó pillanatban lefújja valami munka, vagy családi program miatt, stb. Érzelem az is, amikor az egyéjszakásom utána szabályosan zaklat a folytatásért, és rendkívül kínos újra és újra visszautasítani. A szexkapcsolat is kivált érzéseket, és idővel rájöttem, hogy azokkal az emberekkel, akikkel szexkapcsolatba kerültem, nem véletlenül nem lett több, hiszen számomra fontos tulajdonságok hiányoztak belőlük, és ez megmérgezte a kapcsolatot, még ilyen "laza" szinten is. Akivel meg JÓL érzem magam, azzal miért ne lenne több?
Szóval én a magam részéről teljesen leszoktam a szexkapcsolatokról, több bajt okoztak, mint amennyi élvezetet nyertem általuk.
Maradtam egyedül, a fenti módokon csillapítva a vágyaimat. Aztán jött valaki, akivel minden szuper, remek a szex is és egyáltalán nem bántam meg, hogy kivártam.
Amúgy kit izgat, hogy egyéjszakást akarsz? Hogy derülnek az ismerősei előtt? Ha úgy érzed, hogy csak szex kell akkor hajár, nem élünk középkorban.
Amúgy lányként nem hiszem, hogy nehéz lehet találnod valakit. Ha csinos is vagy ) akkor nem lesz nehéz dolgod, szóval szerintem ne fizess férfi prostinak ez miatt
Csak arra figyelj, hogy valaki megbízhatót találj ki nem vesz fel kamerára, nem retkes és koszos, és nem erőszakos fajta ha tényleg egyéjszakásal beéred és nem találsz magadnak párt hosszabb távra.
Nehogy valami nagyon csúnya dologba belefuss.
Szerintem regisztrálj be normál társkeresőre. Ha 20 éves jó csaj vagy, akkor bőven válogathatsz 20-on éves egyetemistákból, diplomásokból.
Férfi prosti? Ha 50-60-as leharcolt nő lennél akkor megérteném, de így vicces hogy ilyen még csak eszedbe is jut.
Egyébként meg pont arra kapsz minőségibb férfit ha nem vársz tőle párkapcsolatot, csak diszkréciót. Nektek nőknek ez nagy helyzeti előny, ha csak szexet akartok. Egy átlag férfit ugyanis a megállapodásra a leginkább az motiválja, hogy komoly kapcsolatra jobb nőt kap, mint könnyedebbre.
Komolyan nem értem a nőket. Igaz még Fraud se nagyon értette...
Kicsinosítod maga, elmégy egy kulturált szórakozó helyre, és jeleket adsz a környezetben a srácoknak akik tetszenek.
Még ha nem is tartós kapcsolatot szeretnél, van a világon óvszer. 20 éves vagy. Most élj ne akkor amikor már a klimax határán fogsz állni. Az élet rövid. Nagyon rövid.
Természetesen mindenképp figyelj arra, hogy az illető ápolt, normális legyen, és a védekezést nagyon vedd komolyan. Minden téren. Komolyan mondom. Ne bonyolódj orál sexbe, popo sexbe hasonlók. Normális dugás, esetleg ha nagyon szeretnéd a nyalást, részedre talán mehet. Ezt te döntsd el.
38F,
ui. Tudom ,hogy a sok fap... pille le fog pontozni, de pont pont , . , le. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!