Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fura az, hogy szívesebben születtem volna lánynak, de attól még a lányokhoz vonzódnék?
Sportos alkatú, férfias srác vagyok.
Semmi jele homoszexualitásnak bennem vagy a megjelenésemben.
De valamiért mindig is a lányokat tudtam csak megérteni.
Sokszor érzem úgy, hogy jobban érezném magam lányként, de csak akkor ha leszbikus lány lennék, mert a férfiak eléggé taszítanak.
sokkal több iránya van a szexualitásnak, mint ahogy azt a legtöbben feltételezik:
( https://www.youtube.com/watch?v=7Dv25Oa0iB0
ebben a 16 legfőbb 'irányzatot' írják le, de persze ezek közt is léteznek átmenetek)
Illetve fontos, hogy különválaszd magadban a "Ki akarok lenni?"-t és a "Kivel akarok lenni?"-t, azaz azt, hogy milyen neműnek érzed magad és milyen nemhez/embertípushoz vonzódsz szexszuálisan.
Ehhez még hozzájön, hogy az egész 'nemi-definíció' (mitől nő egy nő/férfi egy férfi) egy sztereotípiálból álló kusza massza, ami mindent elítél ami kilóg a szabványból.
De - hacsak nem passzol rád a szabványminta tökéletesen, ami nagyon ritka, megjegyzem felettébb aggasztó - akkor csak magadat vagy akár egyből az önmegismerést megtagadva próbálsz valahogy 'beleférni a keretbe'.
Mindenképp szeretném leszögezni, hogy az önmegtagadás, ha egyből nem is érzékelhető, mindig romboló hatású és a végén kevesebb leszel mint aki lehettél volna, ha nem hagyod magad kiteljesedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!