Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek fura az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fura az, hogy szívesebben születtem volna lánynak, de attól még a lányokhoz vonzódnék?

Figyelt kérdés

Sportos alkatú, férfias srác vagyok.

Semmi jele homoszexualitásnak bennem vagy a megjelenésemben.

De valamiért mindig is a lányokat tudtam csak megérteni.

Sokszor érzem úgy, hogy jobban érezném magam lányként, de csak akkor ha leszbikus lány lennék, mert a férfiak eléggé taszítanak.

2016. jún. 13. 08:23
 1/5 anonim válasza:
37%
De akkor meg leneznenek amiert csajozol igy meg csajozhatsz nyugodtan en is gondoltam mar erre nem lenne jobb veszelyben kennel Jon valami retek csavo oszt megeroszakolna teged cumi lenne, meg igy meg birod basni a noket, nokent mar nem birnad dugni oket
2016. jún. 13. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy transzexuális vagy? Vagy csak szívesen eljátszol a gondolattal?
2016. jún. 13. 09:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is átélném nőként az orgazmust, mert sokkal intenzívebb, hosszabb a legtöbb esetben. De nem tudnék férfival lenni.
2016. jún. 13. 10:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Van a transzszexualitásnak ilyen változata, amikor valaki szívesebben élne nőként, női testben, de nem a férfiakhoz vonzódik. Konkrétan vannak olyanok, akik férfiból nővé operáltatják át magukat, majd leszbikus párkapcsolatban élnek.
2016. jún. 13. 14:06
 5/5 anonim válasza:

sokkal több iránya van a szexualitásnak, mint ahogy azt a legtöbben feltételezik:

( https://www.youtube.com/watch?v=7Dv25Oa0iB0

ebben a 16 legfőbb 'irányzatot' írják le, de persze ezek közt is léteznek átmenetek)

Illetve fontos, hogy különválaszd magadban a "Ki akarok lenni?"-t és a "Kivel akarok lenni?"-t, azaz azt, hogy milyen neműnek érzed magad és milyen nemhez/embertípushoz vonzódsz szexszuálisan.

Ehhez még hozzájön, hogy az egész 'nemi-definíció' (mitől nő egy nő/férfi egy férfi) egy sztereotípiálból álló kusza massza, ami mindent elítél ami kilóg a szabványból.

De - hacsak nem passzol rád a szabványminta tökéletesen, ami nagyon ritka, megjegyzem felettébb aggasztó - akkor csak magadat vagy akár egyből az önmegismerést megtagadva próbálsz valahogy 'beleférni a keretbe'.

Mindenképp szeretném leszögezni, hogy az önmegtagadás, ha egyből nem is érzékelhető, mindig romboló hatású és a végén kevesebb leszel mint aki lehettél volna, ha nem hagyod magad kiteljesedni.

2016. jún. 14. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!