Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim akarja a szexet de en nem allok készen rá. Mit mondják neki?
Figyelt kérdés
A pasimal már 2 éve vagyok együtt de ö szexet akkar ......
18/l
2016. jún. 11. 22:51
1/9 Igen, én vagyok! :) válasza:
Mondd neki, hogy készen állsz.
2/9 anonim válasza:
Hogy neked fontos az első együttlét, és szeretnéd, ha minél tökéletesebbre sikerülne, de az a pillanat még nem jött el.
3/9 anonim válasza:
Nehogy úgy járj,mint a másik csaj,aki három évig húzta a pasi agyát,aztán a pasi megcsalta.
Miért nem állsz készen? Szereted eléggé? Mitől tartasz? Mondd el neki,hogy mi a gond,ha megbízol benne.
4/9 anonim válasza:
Azért 18 évesen, két év járás után, elég furcsa ez. Mi okból nem állsz készen rá? 2 éve vagytok együtt, csak megismerted már annyira, hogy megbízol benne.
5/9 icu75 válasza:
2év együtt járás! És petting se volt? Mert azzal kéne kezdeni. Csókok simogatások...stb. vagy hogyhogy nem kívánod őt? Nagyon félsz?
6/9 anonim válasza:
Mond meg neki hogy te még nem állsz készen, ha eddig kibírta csak megérti:) Természetesen kicsit furcsa, de ettől még nem kell rosszra gondolni, mindenki más. Aki nem érezte így magát az nem tudja felfogni sok esetben hogy milyen ez, én tudom, nagyon szar. Én most 2 év együttlét után érzem úgy hogy jöhet a szex, de egyik pillanatról a másikra jött rám a dolog, semmi se változott. Előtte próbáltam keresni én is az okát pont mint ahogy ti faggatjátok a kérdezőt. De csak annyi a válasz, hogy nem álltam készen rá. Szóval egyszer valószínűleg nálad is eljön a pillanat amikor tudod hogy készen állsz, ha ez a barátod képtelen megvárni, akkor nem vele. Amúgy nem árt ha beszéltek róla, elmondod neki hogy érzel, én elmondtam és így megértette a problémáimat, a gátlásaimat. A petting is sokat segít, ha megismered a másik testét akkor kevésbé lesz félelmetes a dolog sőt egy idő után vonzóvá is válhat. Én drukkolok nektek és remélem nem hagy ott vagy nem csal meg, vannak még akik képesek várni arra akit igazán szeretnek:) 19l
7/9 A kérdező kommentje:
Na már késö megtörtént 😉😉😉😉😉
2016. jún. 12. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!