Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők miért mondják, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért mondják, hogy nem állnak készen egy kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Nem értem, pedig biztos egyértelmű.

Van, akinek sok dolga van, közben meg jelzéseket küld, hogy szimpatikus az illető, de mégis a dolgai, feladatai miatt tehernek érzi, hogy kapcsolatba kerüljön (bárkivel is). És ez az, amit nem értek. Ha valaki fontos, nem akarjuk elveszíteni. Közben meg ott vannak a feladatok is, amik szintén fontosak, és lekötik az idejét.

Ezt nők meg tudják csinálni, hogy nem mennek bele érzelmileg egy dologba, holott akár még benne lehet az, hogy szeretik az illetőt?

Én ezt ellentmondásnak érzem, de lehet, hogy egy nő ezt simán meg tudja csinálni.

Hogy van ez?

2015. júl. 9. 11:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
3 év tapsztalata lassan 4! bocsi de nem állok készen 1 kapcsolatra rá 1-2 nap múlva már kapcsolatban van valami suttyó tirpákkal!
2015. júl. 9. 11:05
 2/11 Noren1989 ***** válasza:
25%

Mert téged nem akar. De van egy 1-es rajtszámú versenyző, aki már befordult a célegyenesbe.

25/F

Kamu az egész, nyugodj meg.

2015. júl. 9. 11:24
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Azért mer dugni akar fűvel fåval! Nem akarja lekötni magát! :)
2015. júl. 9. 11:34
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. Szerencsére nem ilyen súlyos a helyzet, ismerem az illetőt régebbről ,ő nem ilyen, mint akinek gondoljátok. Amúgy én is látom másoknál ezt, de ez esetben ez nem áll fent.

Inkább olyan a helyzet, hogy egyszer nagyon zárkózott, kerül, máskor meg szemezik, mosolyog, ez így váltakozik. Ismerőstől tudom, hogy a magánéletben, munkában sok a feladat, ezért nem áll készen, amit megértek, de valahol mégsem.

2015. júl. 9. 11:44
 5/11 Noren1989 ***** válasza:
10%
Azt nem mondtad, h személyiségzavaros...
2015. júl. 9. 12:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszel neki eléggé. Ha olyan ember jonne aki első pillantásra elcsavarja a fejet, vele benne lenne, de igy nem akar egy olyan emberrel kezdeni aki nem 10/10es szerinte.
2015. júl. 9. 12:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy ilyen kamu lekoptatós duma. Nem akar veled prücskölni, ennyi.
2015. júl. 9. 12:54
 8/11 anonim ***** válasza:
63%

Én pár hete mondtam valakinek, hogy nem állok készen kapcsolatra. Olyannak, aki egyébként nagyon tetszett. Azért mondtam, mert TÉNYLEG nem éreztem, hogy bárkit is képes lennék közel engedni magamhoz, féltem a kapcsolattól.

Aztán továbbra is találkozgattunk, beszélgettünk, és egyszer csak úgy éreztem, hogy akkor most már készen állok. Akkor össze is jöttünk.

2015. júl. 9. 14:41
 9/11 anonim ***** válasza:

"Nem állok készen egy kapcsolatra" Fordítás: "nem akarok kapcsolatot VELED"

Ha egy nő akar téged, időt fog szakítani rád, amikor elhívod. Ha 2-3 elhívás után is kifogások jönnek, ideje továbblépni.

2015. júl. 9. 16:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Kamuzik csak kifogás.
2015. júl. 9. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!