Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért mondják, hogy nem állnak készen egy kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Nem értem, pedig biztos egyértelmű.
Van, akinek sok dolga van, közben meg jelzéseket küld, hogy szimpatikus az illető, de mégis a dolgai, feladatai miatt tehernek érzi, hogy kapcsolatba kerüljön (bárkivel is). És ez az, amit nem értek. Ha valaki fontos, nem akarjuk elveszíteni. Közben meg ott vannak a feladatok is, amik szintén fontosak, és lekötik az idejét.
Ezt nők meg tudják csinálni, hogy nem mennek bele érzelmileg egy dologba, holott akár még benne lehet az, hogy szeretik az illetőt?
Én ezt ellentmondásnak érzem, de lehet, hogy egy nő ezt simán meg tudja csinálni.
Hogy van ez?
2015. júl. 9. 11:02
11/11 anonim válasza:
Én akkor éreztem így, amikor még szerettem az exet, és nem tudtam másra úgy gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!