Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mért mondják ki nehezen, ha szeretik a férfit és
fontos nekik?
Mert ok mast tudnak jol a szajukkal remelhetoleg
2015. máj. 30. 14:40
Ezt ne is várd, hogy kimondja egy nő az érzéseit pláne ismerkedéskor. Kapcsolatban más, vagy kimondja vagy nem.
Ha kimondja, akkor sebezhetővé válik, hogy a másik fél tudja az érzéseit.
2015. máj. 30. 14:48
Mert akkor az van, hogy könnyen kaphatóak és naivak vagyunk. Évekig ki lehet bírni szeretlek szó nélkül is, elég éreztetni.
2015. máj. 30. 14:48
Mert ők inkább éreztetik, mint sem beszélnek róla. Ha egy nő kimondja egy férfinek hosszú idő után, azt hogy szeretlek, no ott már kezdheted magad biztonságba érezni.
Az a nő viszont aki már 1-2-3 hét után kimondja annak egy szavát ne hidd, mert az érdek.
A mélyebb érzésű emberek sosem bánnak ezzel a szóval korán.
2015. máj. 30. 15:02
5/9 A kérdező kommentje:
Ám legyen. Akkor lehet én mondom ki túl korán és nem kéne.
Ugyan, megmondom én a tutit.
Mert ha kimondom, hogy: szeretlek! És ugyanezt nem kapom vissza az nagyon rossz érzés. És mint az eljegyzésnél se szokás sürgetni a pasit, így a szeretlek szó kimondását is megvárják a nők szerintem, mert nehogy akaszkodósnak tűnjenek.
2015. máj. 30. 15:53
és a férifak? ez férfiakra jellemző inkább
2015. máj. 30. 17:40
Mert a nőket egész életükben arra nevelik (média, tradíciók stb.) hogy ha kimondják az érzéseiket, akkor kiszolgáltatottá és sebezhetővé válnak. Ha egy nő kimondja hogy szeret, az ideális esetben annak a jele hogy megbízik már benned annyira hogy a saját önbecsülését a kezedbe adja. Aki ezzel visszaél, ne nevezze magát férfinak!
2015. máj. 30. 20:12
Én egyszerűen nem tudom kimondani a szeretlek szót. Nő vagyok, de én sem értem. Mindenféle nyelven meg barátoknak kimondom, de amikor komolyan kéne akkor nem tudom. Mármint a kapcsolat elején. Vannak pillanatok, amikor odabújós hangulatomban oda mormolom, de nem ismétlem meg. De azzal sem tudok mit kezdeni, ha egy pasi mondja ezt nekem pár hét után. Annyi tanácsot kaptam a barátnőimtől, hogy soha ne mondjam ilyenkor egy pasinak se, hogy "jó". Na ebből induljál ki Kérdező. :D
2015. máj. 30. 23:35
Kapcsolódó kérdések: