Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van szükségem mindig a számmal foglalkozni?
Állandóan a számnál van a kezem, húzogatom, körözök a szám körül a kezemmel, simogatom, akár puha, akár érdes, mintkettőt szeretem. Van, hogy külön gyengéden karmolgatom. Különösen sokat szeretek csókolózni, viszont van, hogy már fáj tőle a szám, kisebesedik, de még akkor is akarnám, de már nagyon érzékeny.
Lány vagyok.
Szerintetek mitől lehet ez?
Orális fixáción is gondolkodtam, de nem tudom, hogy milyen volt nekem az elválasztás a szoptatásná, de ez csak egy ötlet volt részemről. l
Vannak olyan kérdések, amikre nem tudok mit válaszolni...
Csak ülök és nézek magam elé, hogy: "mi van?" "miért?", "ezzel most mit akar kifejezni?"
Most is ezt érzem...
sztem próbálj meg egy férfit orálisan kielégiteni végig aztán lehet meglesz a megoldás
felajánlom magam a cél érdekében
segitek is ha kell
egy próbát meger semmibe se kerül
Van nemi életem, különös hangsúlyt fektetek az orális kényesztetésre, de még így sem múlik el a mindennapokból.
Igen.. én is csak nézek magam elé, hogy miért, minek a következménye ez, de ezért írtam ki, hátha valaki találkozott már ilyennel.
...
Értelmesek az eddigi válaszok. Miért van az hogy én erről a dologról már kisiskolás koromban hallottam és azóta tudom a pontos nevét úgy, hogy ilyenben én magam sosem szenvedtem? Ennek a dolognak az ismerete azért inkább tartozik az alapműveltségbe.
Orális fixációnak hívják. Nézz utána az interneten, elég sokat olvashatsz róla, hogy miért alakul ki, mit lehet tenni ellene, stb.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!