Nemrég kezdtem el testépítéssel foglalkozni, s szükségem lenne jó minőségű fehérjére, tápkiegészítőre! Vki nem tud vmi boltot Debrecenben, ahol jó áron hozzájuk tudnék jutni?
Figyelt kérdés
(Scitec és BioTEch nem érdekel, azokról csak rosszat hallottam!)#mozgás #edzés #fehérje #sport #testépítés #táplálékkiegészítő #protein #aerob edzés #CrossFit #anaerob edzés
2016. máj. 2. 14:47
1/13 anonim válasza:
Minél előbb rájössz a nagy titokra, hogy a fehérjekiegészítőkre szánt pénzt rendes ételre kell költeni, annál hamarabb lesz látványos fizikumod.
és elnézést hogy nem a tényleges kérdésedre válaszoltam.
2/13 anonim válasza:
Amíg nincs normális kajád, ne vegyél fehérjét. A Sárga Kapszula c. könyvet töltsd le, olvasd el.
3/13 anonim válasza:
Magyarországon a 2 piacvezetőről csak rosszat hallottál...
Inkább válogasd meg azokat az embereket, akikre hallgatsz, hidd el, jobban jársz.
Az egyetlen rossz, ami elmondható rólunk, hogy a termékeik zöme drága és inkább csak akcióban érdemes náluk vásárolni.
4/13 A kérdező kommentje:
Normálisan étkezem, de szeretném kiegészíteni az étrendem + fehérjével, mivel csak 2-3 étkezésre van időm a munkám mellett. Ismerőseim javasolták az amerikai gyártók termékeit, mivel ők sem értek el látványos változást a hazai piacvezetők termékeivel...
2016. máj. 2. 14:56
5/13 anonim válasza:
Nem értek el vele látványos fejlődést?:DDD miért az amerikaival meg igen?:D ember ez is csak egy élelmiszer, csak instant formátumban. Ez önmagában semmilyen fejlődést nem fog produkálni. Jó fogyatékos ismerőseid vannak.
6/13 anonim válasza:
Ez baromság, az ismerőseid idióták. Ugyanaz a tejsavó az alapanyaga kb. az összes gyártó fehérjéjének.
7/13 Kovaking válasza:
En most hallottam az egyik teremben, hogy nagyon dicsertek egy boltot, most nyilt a Széchenyi utcan, ahol kimondottan AMERIKAI ÉS EURÓPAI GYÁRTÓK termékeit árusítják! Én is már rendeltem tőlük, csak ajánlani tudom: proprotein.hu
8/13 anonim válasza:
Ebbe mi az újdonság eddig is lehetett kapni amerikai fehérjét itthon. De nehogymár valaki azt képzelje jobban fog fejlődni, haa turmixába pl. nem biotech-et rak 30g-ot hanem Weidert. Most csak mondtam valamit, tökmindegy.
9/13 anonim válasza:
de ha a turmix helyett mondjuk megeszik egy lazac derekat akkor lényegesen jobban fog fejlődni, az egészen biztos.
10/13 anonim válasza:
Nyilván a szilárd kaja a legjobb opció de jól tud jönni egy-két fullos turmix is csak helyén kell kezelni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!