Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan nőről, aki már annyit csalódott, hogy csak szexre kellenek neki a pasik?
Semmi gond nincs ezzel :)
Én is ilyen vagyok a legutóbbi hosszabb kapcsolatom óta,egyszerűen nem hiányoznak a kapcsolattal járó bonyodalmak,aggodalmak,kompromisszumok,függés egy másik embertől...blabla.Abszolút jól érzem magam szabadon.Sok pasi szokott randira hívni vagy akar ismerkedni,de egyszerűen nem akarok megnyílni nekik,nem akarok most lehorgonyozni senki mellett.Csak szex és ennyi.Majd ha megtaláltam azt,aki mellett szívesen lehorgonyoznék,akkor igen,de most még túl fiatal és csinos vagyok ehhez:D
Szóval ne aggódj,ha te most így érzed jól magad,akkor élj így!:) Ne foglalkozz mások véleményével.Csak azért szokatlan ez,mert a nők általában kapcsoltfüggők és 2 percig nem tudnak meglenni társ nélkül.Pedig az lenne a normális,ha mindenki el tudna lenni egyedül is.
20N
"Majd ha megtaláltam azt,aki mellett szívesen lehorgonyoznék,akkor igen,de most még túl fiatal és csinos vagyok ehhez:D"
Csak nehogy ezek után már ne kelljél senkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!