Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan nőről, aki már annyit csalódott, hogy csak szexre kellenek neki a pasik?

Figyelt kérdés
Remekül elvan a saját kis világában, de érzelmileg túlságosan sérülékenynek érzi magát, ahhoz, hogy bármi komolyabba is belebonyolódjon bárkivel. Természetesen ezt mindenkivel már az elején közli, senkit nem hülyít. Emellett sok barátja, szerette van, csaképpen a hagyományos párkapcsolat hiányzik az életéből...
2016. jún. 10. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Régen én is ilyen voltam, aztán betoppant az akkor nagy ő-nek vélt pasi és kirángatott ebből hál'istennek. 24N
2016. jún. 10. 17:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt, hogy már annyit csalódott, hogy csak szexre kellenek neki a pasik.
2016. jún. 10. 17:36
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Azt, h elég buta, mivel sosem lehet tudni. Ezzel a felfogással lehet, h az élete párját szalasztja el. Nem az a baj, ha a padlón van valaki, hanem, ha ott is marad. Ha az emberben meghal a remény, akkor kb élni sem érdemes. És ezt saját tapasztalatból mondom.
2016. jún. 10. 17:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Ennél jobban már csak akkor tudnám leszarni, ha még ezt a választ is sajnáltam volna megírni
2016. jún. 10. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Épp most? Semmit.
2016. jún. 10. 17:41
 6/8 zóna_pocok ***** válasza:
És mondd, hol lakik ez a nő?
2016. jún. 10. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs ezzel :)

Én is ilyen vagyok a legutóbbi hosszabb kapcsolatom óta,egyszerűen nem hiányoznak a kapcsolattal járó bonyodalmak,aggodalmak,kompromisszumok,függés egy másik embertől...blabla.Abszolút jól érzem magam szabadon.Sok pasi szokott randira hívni vagy akar ismerkedni,de egyszerűen nem akarok megnyílni nekik,nem akarok most lehorgonyozni senki mellett.Csak szex és ennyi.Majd ha megtaláltam azt,aki mellett szívesen lehorgonyoznék,akkor igen,de most még túl fiatal és csinos vagyok ehhez:D

Szóval ne aggódj,ha te most így érzed jól magad,akkor élj így!:) Ne foglalkozz mások véleményével.Csak azért szokatlan ez,mert a nők általában kapcsoltfüggők és 2 percig nem tudnak meglenni társ nélkül.Pedig az lenne a normális,ha mindenki el tudna lenni egyedül is.

20N

2016. jún. 10. 19:56
 8/8 anonim ***** válasza:

"Majd ha megtaláltam azt,aki mellett szívesen lehorgonyoznék,akkor igen,de most még túl fiatal és csinos vagyok ehhez:D"

Csak nehogy ezek után már ne kelljél senkinek...

2016. jún. 11. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!