Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hogy néz ki egy évforduló? Én picit most csalódott vagyok, mit gondoltok?
Az első évfordulónk volt pénteken. Délután felhívott a barátom, hogy mikor jön értem munka után és "úgy készülj, hogy este van egy foglalásunk szóval ne egyél" - ti mire gondoltok egy ilyen után? Hova mentek? Én ebből étteremre gondoltam.
Illetve mondta, hogy két meglepetése van, az egyik délután kapom, a másikat este.
Hát kiderült, hogy nincs foglalás, hanem a kedvenc kajáldánkról van szó, ahová végül nem akart bemenni, mert sokan voltak és majd inkább otthon rendelünk. Ezzel semmi gond nem lett volna, sőt!!
Amikor hazaértünk mondta, hogy nyugodtan öltözzek át otthoniba, de a szobájában csalódtam, amikor odaadta az ajándékomat, az egyet. Ott volt az asztalon az ajándékom, árcímkével, csomagolás nélkül. (A gond az hogy előttem vette meg, pedig nem mondtam semmit, hanem bementünk a H&Mbe, ahol felpróbáltam egy karkötőt hogy milyen egyáltalán, erre amikor felpróbáltam egy felsőt, addig ő megvette és láttam. Pedig tudja, hogy szeretem a meglepetéseket, de ez nem volt az így.) Én pedig odaadtam így az enyémet (egy könyvet készítettem képekkel, jegyekkel stb. és egy üveg Whiskyvel, mert gondoltam majd iszogatunk este, de eltette). Ez után nem akart rendelni se kaját, mondván másnap elmegyünk, inkább csináljak valamit. Így végül hideget ettünk és sorozatot néztünk, mert a filmhez amit mondtam nem volt kedve. Másnap be kellett mennie pár órára a melóhelyére mert van olyan gép amihez csak ő ért, erre amikor hazaért: Felhívtam a haverékat, hogy van-e kedvük átjönni pizzázni. Persze ők nemet mondtak, mert beszéltem a lánnyal később és direkt mondtak nemet, mivel tudják hogy évfordulónk van és együtt lehessünk. Így viszont ő nem akart elmenni kajálni, hiába mondtam és ennyi is volt az egész. Nem tudom, engem úgy letört az egész! :( Nem hisztiztem, nem szoktam egyáltalán, csak éreztettem vele amikor lemondta a dolgokat, hogy nem így volt megígérve. Hetekkel korábban mondta hogy meglepetés és vállalja a vacsorát, a szervezést, ne legyen rá gondom. Tudom hogy szeret, csak én is mondtam, hogy ez legyen egy más nap, persze így lesz és erre.
Nálatok hogy megy? Mit gondoltok? Jogosan vagyok most kicsit letörve?
22évesek vagyunk.
Bármilyen rossz is, az én történetem nem tudod alulmúlni :D
"Ma éjjel egy másik srácnál fogok aludni"... Na ha ezt a sztorit alulmúlja valaki akkor fizetek neki egy "kört" vagy egy "tábla csokit"...
Na erre kíváncsi vagyok :D
Tudom hogy az enyém nem annyira durva csak mégis első évforduló főleg hogy egyébként normális, sőt félévre tényleg készült erre most :S
Hát igen, én se nagy dolgot vártam, de ennél az átlagnál azért többet!
Főleg hogy félévre főzött nekem és akkor kaptam lakáskulcsot. Most nem tudom mi történt.
Elég nagy csalódás lehet, megértem. Persze mondják, hogy az ilyen dátumok nem jelentenek a pasiknak annyit, mint nekünk, lányoknak, háát... biztosan van benne valami, de akkor is, legalább a másik kedvéért megpróbálhatná magát odatenni.
Viszont hadd meséljek el egy kedves kis sztorit: pár hónapja volt az 5. évfordulónk, és megbeszéltük, hogy nem lesz meglepetés, elmegyünk együtt vásárolni, és megvesszük a másiknak, amit akar. Mit ne mondjak, amikor találkoztunk és mondtam neki, hogy na, akkor menjünk vásárolni, kiderült, hogy előző nap elbulizta a pénzt. Kedves, nem? De szerencsére nem ez rá a jellemző, minden alkalommal odatette magát, nem tudom ezt hogy tudta így elrontani.
Fityfenét nem jelent sokat :) Nekem pl. sokat jelent. Bár ezek után nem biztos, hogy sokat fog... Vagyis fog, de rettegni fogok tőle, hogy ugyanez fog megtörténni mint amit a #2-ben írtam.
Ettől tartok most én is, hogy mi lesz később.
Bár oké hogy meló után volt, éjszakás héten, de én is fáradt voltam mégse akartam lehúzni a dolgot, mert az is elég lett volna ha kettesben otthon vagyunk, de nem az átlagban, hanem tényleg rendelünk akkor kaját, hogy ne nekem kelljen főzni stb és úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!