Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet lenne?
Sziasztok!
Most leszünk együtt 4 éve a párommal és ennyi idő alatt már elég sok ajándékötletet ellőttem...
Viszont szeretnék valami igazán személyeset, amit én magam készítek Neki. Ezért arra gondoltam, hogy vennék egy üres emlékkönyvet. Előhívatnám a 4 év alatt készült legjobb közös képeinket és beleragasztgatom őket az emlékkönyvbe, idézetekkel, közös történetekkel és a legemlékezetesebb élményeinkkel tarkítva, amiket együtt átéltünk. Természetesen ezeket mind kézzel írnám majd.
Emellett sütnék neki valami finomat (vagy egy tortát, vagy a kedvenc süteményét), és ezt kapná tőlem a 4. évfordulónkra.
Szerintetek ez jó ötlet?
Férfiak, ti mit szólnátok egy ilyen ajándéknak? Örülnétek neki?
24/L
Remek,remek,remek! Jobb szó nincs is rá!
Rengeteg ajándék ötletem van nekem is(képes párna,közös szíves bögre,gyertyás-habos fürdő,wellnes,lakat és még sorolhatnám)de jó,hogy még van időm ellőni őket..
Mondjuk éves évfordulóra valami ilyesmi tökéletes lesz nekünk is! Köszi a tippet! :)
Ha nem is lőtted volna el a többi ötleted akkor se tudnál mást adni ami ilyen közeli,ez nagyon szép ajándék lesz,ügyesen! :)
L
Hát, lehet, hogy egy kicsit tényleg szentimentális ilyesmit készíteni egy férfinak... De órája van már, azt még egyszer valamelyik névnapjára vettem neki és ezúttal kifejezetten olyasmit szerettem volna adni Neki, amit én magam készítek el a két kezemmel. :)
Az eddigi válaszokat nagyon köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz is. :)
Ő tipikusan olyan, akit apróságokkal lehet levenni a lábáról. :) A szándékot sokkal jobban értékeli, mint magát az ajándékot, ezért is gondoltam, hogy ennek komolyan örülne, hiszen látná, mennyit dolgoztam vele.
Habár nem kifejezetten az a romantikus típus, de egyáltalán nincs ellenére a romantika. Szerintem jó választás lesz ez a kis könyvecske. :)
Köszönöm szépen, hogy megerősítettetek benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!