Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A foci eb alatt kissé hanyagol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A foci eb alatt kissé hanyagolva lesznek a barátnők? Lesznek konfliktusok? Hogy lehet áthidalni?

Figyelt kérdés
2016. jún. 9. 08:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
26%
Ahol vannak konfliktusok, azt a nőt egyből ott kell hagyni..:D
2016. jún. 9. 08:42
 2/18 anonim ***** válasza:
74%

nálunk nem lesz, mivel párom utűlja a focit. Hál' istennek.

20L

2016. jún. 9. 08:44
 3/18 anonim ***** válasza:
36%
Szopasd a nődet, amíg nézed a meccset. Konfliktus letudva.
2016. jún. 9. 08:46
 4/18 anonim ***** válasza:
78%

Csak nem lesznek tán egész este meccsek?Bár most nincs barátom.

Egyébként is a fiúk számára a foci csak a második legjobb dolog a világon.:-P :)

És nincs nagy különbség a foci és a szex között. Mindkettőben az okozza a srácoknak a legnagyobb örömöt, amikor belőnek a célba.:-D

2016. jún. 9. 08:48
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Ugorj át az egyik baráthoz,akinél hidalhatsz míg le van fagyva a képernyő előtt a párod...persze csak ha kívánod a kényeztetést és a tv miatt nem teljesül be.
2016. jún. 9. 08:52
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy lesznek, a barátom nem nagy focis, néhány meccsbe meg lehet én is belenézek:D Amúgy meg mindketten játszunk, szóval megszokottak a pár órás eltűnések:D
2016. jún. 9. 09:00
 7/18 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk ebből nem lesz konfliktus ,mert a barátnőm sem szereti a focit.:) 21/L

Azért megnézném én azt a nagy foci szenvedélyt a pasiknál, ha egy lány meztelenül elsétálna a tv előtt...:)

2016. jún. 9. 09:02
 8/18 anonim ***** válasza:

El nem tudom képzelni hogy ez konfliktus forrás legyen, mi történhet, jó társasággal nézzük közösen, ők haverokkal focit néznek, vagy ha nem egész egyszerűen élem az életem, nem vagyunk sziámi ikrek, különben meg nem 24 órán át tart mindennap minden meccs.

Ott tudom elképzelni hogy gond lehet ahol szimbiózisban él a két fél és egy lépést nem tesznek egymás nélkül, bár az önmagában számomra fura.

2016. jún. 9. 09:05
 9/18 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk nem lesznek, uqyanis nem nézek focit...

De szerintem az csak olyan pároknál jelenthet konfliktusforrást, ahol már amúqy sincs rendben minden!

2016. jún. 9. 09:39
 10/18 anonim ***** válasza:

A barátom szereti a focit, és szokta is nézni a meccseket, én nem szeretem, de meg szoktam vele nézni! Nálunk nem okoz problémát, együtt nézzük! :)

21L

2016. jún. 9. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!