Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg anyámnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg anyámnak, hogy nekem is kell egy magánszféra?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok. Nincs barátnőm, ezért néha más elfoglaltságot kell találjak (remélem érthető). Nos ez sajnos nem lehetséges, mivel anyám vérig van sértve, ha magamra csukom az ajtót.Itthoni melót végez, szóval nem megy el itthonról, tovább van fent, mint én, és előbb kell fel, mint én, és az ajtónak mindig nyitva kell lennie... Tudom elég nevetségesen hangzik ez az egész. Nyíltan meg csak nem mondhatom a szemébe, hogy " hé anya, becsukom az ajtót mert maszturbálok!". Ötletek? Légyszi ne egyetek meg :)

2016. jún. 6. 19:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igazából rávezettem a dologra, hogy 21 éves vagyok, tombolnak a hormonok meg ilyenek. Meg feltettem a kérdést , hogy egy ilyen korú fiú mit csinálhat CSAK csukott ajtónál amit nem szeretné ha az anyja lásson. Hát értette.:D csak most már azért se fogom bezárni, mert szar az a tudat hogy tudja hogy akkor épp mit csinálok .. :D üreskör
2016. jún. 6. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:
25%
Jezusom,hogy milyen egy bena faszok elnek a vilagon..21 eves ferfi vagy es nem csukhatod be az anyad elott az ajtot?Mivan?!Ilyeneket kell megbeszelni Uramatyam..Beloled is egy irto nagy mamlasz lesz .Ja bocs mar vagy.
2016. jún. 6. 20:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Jobb kedved lett hogy ezt idevésted? Kiadtad a gőzt? Jobb lett? Remélem ezután kiverted a kommentedre, nyitott ajtónál
2016. jún. 6. 21:25
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Pedig igaza van a 12-nek. Anyád megsértődik azon mert bezárod az ajtót, hogy verd a f**d? Erre még neked kell magyarázkodni meg engedélyt kérni mint valami rossz kisgyereknek.

Elcseszett egy család vagytok. És akkor még csodálkozunk, hogy Ennyi 25 éves szűz balf*** hisztizik itt egész nap.

Két kérdés. A szüleid elválltak? Van testvéred?

2016. jún. 7. 00:34
 15/15 anonim ***** válasza:
menj a budira mintha kulelni kéne ...
2016. jún. 7. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!