Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom egyik hetvegen megkérte hogy csinaljuk análisan en ennek nagyon ellene voltam hisz visszataszítónak talalom Tobbi lent?
Nagy nehezen sikerult bejutnia de megkell hogy mondjam nagyon fajt az elso anál.
Mondtam is neki nem szeretnem tobbszor..de ennek ellenere megis volt..ami nem fajt egyaltalan es meg elveztem is..de aznap este mondta hogy megbanta hogy csinaltuk..annak ellenere hogy en az elejen nagyon nem akartam o eroltette ram most meg en akarom (jo persze nem minden alkalommal ) de most meg ő nem akarja
Mondjam el neki ezt vagy mit csináljak?
mond el,mert lehet azt hiszi ,hogy nem jó neked,fáj
ecseteld ,hogy élvezed
Fura szitú mert általában a pasik élvezik...(mint ahogy én is)
Mindenképp beszéljétek meg kinek mi az igénye!
Beszeltem mar vele.. en elmondtam a velemenyemet hogy eloszor nem volt jo..de utana mikor mar 2x csinaltuk nagyon jo volt de o mondta hogy amikor csinaljuk o is elvezi de mikir befejezzuk akkor lelkiismeret furdalasa van meg tavol all tole a dolog. En meg csak amultam hogy o akarta nagyon az egeszet amikor meg élvezném akkor meg o nem akarja csinalni stb koszonom az eddigi valaazokat
De meg velemenyt szeretnék kérni tőletek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!