Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A parom egyik hetvegen megkért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom egyik hetvegen megkérte hogy csinaljuk análisan en ennek nagyon ellene voltam hisz visszataszítónak talalom Tobbi lent?

Figyelt kérdés

Nagy nehezen sikerult bejutnia de megkell hogy mondjam nagyon fajt az elso anál.

Mondtam is neki nem szeretnem tobbszor..de ennek ellenere megis volt..ami nem fajt egyaltalan es meg elveztem is..de aznap este mondta hogy megbanta hogy csinaltuk..annak ellenere hogy en az elejen nagyon nem akartam o eroltette ram most meg en akarom (jo persze nem minden alkalommal ) de most meg ő nem akarja

Mondjam el neki ezt vagy mit csináljak?

2016. jún. 6. 18:35
 1/5 RRR ***** válasza:

mond el,mert lehet azt hiszi ,hogy nem jó neked,fáj

ecseteld ,hogy élvezed

2016. jún. 6. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Fura szitú mert általában a pasik élvezik...(mint ahogy én is)

Mindenképp beszéljétek meg kinek mi az igénye!

2016. jún. 6. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Engedd hogy meghalacskázzon.
2016. jún. 6. 18:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Beszeltem mar vele.. en elmondtam a velemenyemet hogy eloszor nem volt jo..de utana mikor mar 2x csinaltuk nagyon jo volt de o mondta hogy amikor csinaljuk o is elvezi de mikir befejezzuk akkor lelkiismeret furdalasa van meg tavol all tole a dolog. En meg csak amultam hogy o akarta nagyon az egeszet amikor meg élvezném akkor meg o nem akarja csinalni stb koszonom az eddigi valaazokat

De meg velemenyt szeretnék kérni tőletek. :)

2016. jún. 6. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy örülnék neki ha így vélekedne a párom az análról és mindent megtennék hogy jó legyen!
2016. aug. 4. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!