Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van párom, nagyon szeretem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van párom, nagyon szeretem, de mióta babánk van 8 hónap alatt egyszer voltunk együtt. Nem csalnám meg, de ha látok egy jóképű férfit, akkor akaratom ellenére megfordul a fejemben, hogy de jó lenne vele ágyba bújni. Volt valaki így?

Figyelt kérdés
Lelkiismeret furdalásom van ez miatt, olyan mintha megcsalnám, pedig tényleg nagyon szerelmes vagyok belé. Sajnos sokat dolgozik, ha otthon van babázik egy kicsit és kiďől.
2016. jún. 6. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy normális párkapcsolatban van verbális kommunikáció egymás között, ennek keretén belül lehetne egyfajta diskurzust indítani arról, hogy neked ilyen jellegű igényeid vannak.

Nem normális, hogy nincs szex, ennek előbb-utóbb félredugás lesz a vége (hacsak nem emiatt fáradt már a másik fél állandóan).

2016. jún. 6. 11:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Ó, emiatt ne emészd magad. A pasidnak is megfordul a fejében, amikor megy az utcán kb. minden 30. másodpercben.
2016. jún. 6. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!