Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jóképű pasi, de semmi esze nincs. Együtt lennétek vele?
Az exbarátommal 1 évig voltunk együtt. Ő olyan tipikus nők álma, magas, izmos, szőke, kék szemű.
Eleinte nagyon szerelmes és boldog voltam amikor összejöttünk. De miután elszállt a rózsaszín köd, nagyon elkezdett idegesíteni az, hogy enyhén szólva sem túl intelligens... Állandóan csak beszél és beszél, persze mindig hülyeségeket, a hozzászólásai abszolút nem a témához kapcsolódnak, helyesírása nulla, állandóan dicsekszik, henceg (pedig a külsején kívül másra nem igen lehet büszke, mert még szinte semmit nem ért 25 év alatt az életben).
Én teljesen átlagos nő vagyok, barna hajú, barna szemű, nincsenek nagy melleim, műkörmeim... Ezért amikor összejöttünk mindenki le volt döbbenve, hogy mit eszik rajtam. Akkor volt a legnagyobb a döbbenet, amikor én szakítottam vele. A barátnőim, nő ismerőseim azóta is állandóan avval nyaggatnak, hogy egy ilyen szép, jó kiállású férfit hogyan lehetett kidobni.
Nem csalt meg (ami az ő esetében kisebb csodának számít), attól függetlenül, hogy nem vagyok egy Barbie baba nem féltékenykedtem más nőkre, a kapcsolatunknak azért vetettem véget, mert hiába "szép", mégis teljesen kiábrándultam belőle a tudatlansága, butasága miatt. Nem értem ez miért olyan hihetetlen sok embernek. 25/N
hogy keltette fel akkor az érdeklődésed?
ilyen fiúk csak egy randira jók, utána fárasztóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!