Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nem akar velem szexelni, mit csináljak?
Nem hangzik hülyén, és nem kell elhagynod ha a többi dolog megvan, csak azt kell rendezni ami miatt nem tud sexelni(családi gondokat, vagy megoldást találni rá, elköltözni ilyesmi)
Szerintem ő nem akar téged büntetni, csak egyszerüen nem kivánja a sexet!
Nem lessz könnyü menet ezt megoldani, mert a családi állapotok bajosak, de megkell próbálni!Kérdezd meg a párodat mi zavarja legjobban és azt kell orvosolni.
Kérdezd meg szeret-e téged és ha ezt megoldjátok akkor tudna e ujra régi lenni, mert ha nem akkor kár az idődet bele feccelni!
Ami a gond h mi garantálja h fél év mulva nem történik valami ami ujra ezt váltja ki, megolddjátok azt is később megint jön egy másik gond.(mert gondok mindig lesznek, csak nem mindegy h h reagállunk rá, a párod nagyon rosszul ugy látszik ő ilyen)Ezeket átkell értékelned mert nem lesz vele könnyü egy életet lehúznod ha ő valóban ilyen, sajnos az én barátnőm is hasonló tipusu ember.
"Nem értem,ennyire nem lehet ki lelkileg szerintem."
De mi van ha mégis? Akkor talán segíteni kéne neki ezen átlendülni és akkor megoldódna a probléma. Ha már anno megígérted, hogy jóban rosszban. De nem neked ebből csak az jön le, hogy viszket a pinád és nem akar megb***i. Méghogy a nők empatikusabbak.
Lehet hogy a gondok miatt nem áll fel neki. Van ilyen.
Feküdj este be mellé az ágyba ahogy szoktál és kezdd el önkielégíteni magad. Ha ez se indítja be, akkor menthetetlen.
Sok szerencsét.
Előbb-utóbb minden férfi elkezdi unni a párját. Nekem volt, hogy fél év után, volt hogy 2 év után jött ez elő. Egyszerűen nem kíván téged, lehetsz Te akármennyire is bomba nő.
Vagy új dolgokat próbáltok ki az ágyban (vagy akár a szabadban), vagy folytatjátok így a kapcsolatot, vagy elváltok.
34/F
Szia :) Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, számodra is nagyon megterhelő lehet. Azt is megértem, hogy nem akarod elhagyni. Szerintem az ilyen jellegű problémák egyrészt őszinte kommunikációval oldhatóak meg (bár azt nem írtad, ő nyitott-e a probléma megoldására), illetve ha szükséges, szakértő bevonásával. Persze nem olcsó, de a házasságotok megér ennyit.
Másik dolog, hogy az ember bele tud fásulni a mókuskerékbe, a napi rutinba. Szerintem rátok férne egy kis környezetváltozás! Ha tudtok, utazzatok el valahova pár napra, de az is elég, ha az ágyban próbáltok ki új dolgokat, amit esetleg eddig nem mertetek. (Új pózok, szexi ruha, szerepjáték, és a többi...) Persze ez is azt feltételezi, hogy a párod nyitott a problémamegoldásra.
A családoddal sikerült már kibékülnie? Ha azt mondja ez is gond, érdemes lenne azzal kezdeni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!