Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sandra85 kérdése:
A férjem nem akar velem szexelni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul esik,hogy a férjem mindig arra hivatkozik,hogy nagyon fáradt,nem tud szexelni.Máskor meg az a kifogása,hogy a sok probléma miatt,lelkileg nem képes rá.Ott fekszünk egymás mellett,mint két idegen.Úgy érzem ebbe beleőrülök.már nem merek kezdeményezni sem.Sokszor mondtam már neki,de tényleg nekem kell könyörögni azért,hogy legyen valami?A férjemnek?Nem értem,ennyire nem lehet ki lelkileg szerintem.2016. jún. 4. 22:11
2/29 anonim válasza:
1. Masztizz elötte! Az minden pasit beindít!
2. Szexelj mással, mellette meg csak aludjál!
3/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom az mennyibe kerül,nincs sok pénzünk sajnos.
2016. jún. 4. 22:13
4/29 anonim válasza:
Mi kerül mennyibe??? 😃 szerintem megcsal a férjed!
6/29 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy megcsal,ha igen akkor nagyon mesterien tud hazudni,2 éve vagyunk házasok
2016. jún. 4. 22:28
7/29 anonim válasza:
csald meg velem, priviben adom a számom. nem lehet sex nélkül élni.
8/29 anonim válasza:
Elég hülye kifogások. Szerintem nem kíván téged.
9/29 A kérdező kommentje:
Annyiszor mondtam neki,hogy ha nem kíván,mondja meg és akkor elválunk,de ő velem akar maradni,Nem értem!!!!!!!!Ebbe őrülök bele
2016. jún. 4. 22:52
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!