Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nem akar velem szexelni, mit csináljak?
Szia, én ugyan ilyen helyzetbe vagyo csak férfiként!
Mióta ilyen a férjed veled?Mikor összejöttetek sokat akart sexelni, vagy akkor is csak ugy elvétve?jó lenne ha többet irnál milyen volt, milyen lett a kapcsolatotok és szerinted mi történt közben, valami esemény amitől kezdve csokkent a sex, vagy ilyesmi..
"Akkor miért nem hagy el????"
Ha neked ennyire nem jó, megbeszélni sem tudod vele, a változásra pedig reményed sincs, akkor miért nem hazyod el te?
Miquel
Ez hülyeség, gondolom h nem 2éve ismerik egymást, meg nem csak a szerelmesek sexelnek...(bár igy lenne)
Szerintem az emberünk sose volt egy sex örült, sőt inkább mindig is alacsonyabb volt a libidója az átlagnál, most meg valami télleg lelkileg lenyomja a viz alá igy a kapott képlet alapján gyárilag alacsony libidó + evilági gondok(van akiket ez nagyon befolyásol) kész is az aszexualis személy és nem kell hoza h megcsalja vagy ne szeresse a párját egyszerüen nincs neki vágya a sexre és szerintem simán vannak ilyen emberek SAJNOS!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!