Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férjem nem akar velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sandra85 kérdése:

A férjem nem akar velem szexelni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul esik,hogy a férjem mindig arra hivatkozik,hogy nagyon fáradt,nem tud szexelni.Máskor meg az a kifogása,hogy a sok probléma miatt,lelkileg nem képes rá.Ott fekszünk egymás mellett,mint két idegen.Úgy érzem ebbe beleőrülök.már nem merek kezdeményezni sem.Sokszor mondtam már neki,de tényleg nekem kell könyörögni azért,hogy legyen valami?A férjemnek?Nem értem,ennyire nem lehet ki lelkileg szerintem.

2016. jún. 4. 22:11
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
30,35
2016. jún. 4. 23:03
 12/29 anonim ***** válasza:
Gyere hozzám. Majd én leszek veled :-) biztos van neki más
2016. jún. 4. 23:11
 13/29 anonim ***** válasza:
Komoly problémák vannak a kapcsolatotokban, ezt mindenképpen meg kell beszélnetek. Elsősorban egymással, de valószínűleg valamilyen lelki támogatást nyújtó személlyel is.
2016. jún. 4. 23:20
 14/29 Téékáá ***** válasza:

Szia, én ugyan ilyen helyzetbe vagyo csak férfiként!

Mióta ilyen a férjed veled?Mikor összejöttetek sokat akart sexelni, vagy akkor is csak ugy elvétve?jó lenne ha többet irnál milyen volt, milyen lett a kapcsolatotok és szerinted mi történt közben, valami esemény amitől kezdve csokkent a sex, vagy ilyesmi..

2016. jún. 4. 23:40
 15/29 anonim ***** válasza:
Két év pontosan elég arra, hogy elmúljon a szerelem. Amikor múlik, akkor fáj. Olyankor senkinek sincs kedve szexelni.
2016. jún. 4. 23:49
 16/29 A kérdező kommentje:
Eleinte jó volt,de mióta összeveszett az én családommal azóta ilyen,legalábbis ő ezt mondja.Lelkileg nem tud szexelni.Aztán hogy tényleg így van-e,vagy van valakije azt nem tudom.Azt is mondta,hogy amíg nincsenek lerendezve dolgok addig nem tud.De miért engem büntet?Nem értem...
2016. jún. 4. 23:52
 17/29 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem hagy el????
2016. jún. 4. 23:54
 18/29 anonim ***** válasza:

"Akkor miért nem hagy el????"

Ha neked ennyire nem jó, megbeszélni sem tudod vele, a változásra pedig reményed sincs, akkor miért nem hazyod el te?

2016. jún. 4. 23:57
 19/29 Téékáá ***** válasza:

Miquel

Ez hülyeség, gondolom h nem 2éve ismerik egymást, meg nem csak a szerelmesek sexelnek...(bár igy lenne)

Szerintem az emberünk sose volt egy sex örült, sőt inkább mindig is alacsonyabb volt a libidója az átlagnál, most meg valami télleg lelkileg lenyomja a viz alá igy a kapott képlet alapján gyárilag alacsony libidó + evilági gondok(van akiket ez nagyon befolyásol) kész is az aszexualis személy és nem kell hoza h megcsalja vagy ne szeresse a párját egyszerüen nincs neki vágya a sexre és szerintem simán vannak ilyen emberek SAJNOS!

2016. jún. 4. 23:57
 20/29 A kérdező kommentje:
Már gondolkoztam rajta,hogy elhagyom,de szeretem,akármilyen hülyén is hangzik
2016. jún. 4. 23:58
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!