Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Beleszerettem, de még sose...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem, de még sose láttam?

Figyelt kérdés

Neten ismertem meg,full jó arc,a képei alapján tetszik külsőre is. Számomra is hihetetlen,hogy ez velem történt meg, hiszen amúgysincs bajom az ismerkedéssel. Sosem láttam még élőben,de úgy érzem beleszerettem. Senki más nem érdekel. Szerintetek mekkora az esélye,hogy nagyot koppanok és csalódok a személyes talin? Vagy emiatt inkább el se menjek addig a pontig? Maradjon ez Ennyi, és így legalább szép?

Nem gyerekek vagyunk.

2016. máj. 30. 22:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én elég soká keresgéltem társkeresőn...

mindig a személyes találkozás a döntő....

Volt olyan hogy nagyon szimpik voltunk..írásban ,de az első talin...elmúlt...

Ha nagyon nemakar...nemakartok találkozni....akkor valami gáz van a sztoriban...

Egy átlagosan alakuló ismerkedés után a személyes találkozáson éreztük mindketten a párommal...hogy Ő az..!

A szikra...az a legfontosabb...Szerelmi levelezés..évekig akár...hülyeség...

2016. máj. 31. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!