Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Beleszerettem, de még sose...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem, de még sose láttam?

Figyelt kérdés

Neten ismertem meg,full jó arc,a képei alapján tetszik külsőre is. Számomra is hihetetlen,hogy ez velem történt meg, hiszen amúgysincs bajom az ismerkedéssel. Sosem láttam még élőben,de úgy érzem beleszerettem. Senki más nem érdekel. Szerintetek mekkora az esélye,hogy nagyot koppanok és csalódok a személyes talin? Vagy emiatt inkább el se menjek addig a pontig? Maradjon ez Ennyi, és így legalább szép?

Nem gyerekek vagyunk.

2016. máj. 30. 22:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy gyerek, ne viselkedj úgy, mint egy gyerek. Aki mer az nyer. Később csak bánnád, hogy nem próbáltad meg. Hajrá!
2016. máj. 30. 22:49
 2/11 A kérdező kommentje:

Ha nem vagy gyerek, ne viselkedj úgy, mint egy gyerek.

Köszi.. Az vesse rám az első követ,aki minden helyzetben felnőtt tud maradni!

2016. máj. 30. 22:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Valami biztosan Elindult .. De még nem szerelem ! ( személy szerint az első csók nélkül én csak vonzalomként kezelem az ilyet ) .! Viszont mindenképp hívd el, ha nem is randira de egy random tali / hülyülés / bármi... Abból több mindent levehetsz :D
2016. máj. 30. 22:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Halgass a szívedre,főleg ha már nem vagytok gyerekek.

Mivel az idő csak halad előre,s csak öregszünk.

Így szerinteminden időt ki kell használni.

2016. máj. 30. 23:06
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Ez a tiszta szerelem. Ha továbbra sem találkoztok akkor akár életed végéig megvan a hü társad.
2016. máj. 30. 23:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ne vedd a szívedre. Csak őszinte voltam.
2016. máj. 30. 23:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is ugyanebben a szituban vagyok egy lánnyal. Szerintem találkozz vele,ha más nem a barátság megmaradhat ugyanúgy,csak ne nyomulj nagyon,legyél visszafogott első talin :)

22/F

2016. máj. 30. 23:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Bármi lehet belőle, de addig ne bonyolódj nagyon bele, amíg személyesen nem ismered!
2016. máj. 30. 23:50
 9/11 anonim ***** válasza:
én is átmentem ezen. igazából fellángolás és nem szerelem. ha megismered két esélyes a dolog vagy megmarad és átalakul szerelemmé vagy lassan elmúlik.
2016. máj. 31. 00:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Nincs azzal semmi baj, ha sohasem fogtok találkozni. Személyem szerint az életben a kiaknázatlan kincsesbánya a legérdekesebb, vagyis, amíg nem ismeritek ki egymást teljesen, addig kíváncsiak lesztek egymás iránt az örökkévalóságig.

ui: Természetesen a legelső mondatomat ne vedd túl komolyan. :)

2016. máj. 31. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!