Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tanulhatom meg következ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tanulhatom meg következetesen uralni az ösztöneimet?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már hetek óta naponta van, hogy 3-szor is kiverem. Tudom, hogy az önkielégítés az teljesen természetes, meg néha jó is, de ennyiszer kiverni egy nap ráadásul ilyen hosszú ideje egyszerűen nagyon sok energiámat emészt fel. Lassan reggelente is alig bírok felkelni. Kora estére már szinte csak zombiként bámulok ki a fejemből, arra sincs energiám, hogy könyvet olvassak. Valahogy azt érzem, mintha rettenetesen fáradt lennék, de nem az izommunkám által vagy túl sok szellemi munka után, hanem valahogy másképpen fáradt. Olyan, mintha alacsonyabb energiaszinten működne a szervezetem, szinte még a reflexeim is lassabbak. De ha erekcióm támad, akkor az ösztönök rávisznek, hogy kiverjem. Hogyan tanulhatnám meg megzabolázni az ösztöneimet? Hogyan uralkodhatnék a bennem lévő állaton?

2016. máj. 29. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Naponta 3? En evek ota napi 5x minimum kicsapom. Tereld el a gondolataid menj hobbizni esetleg faraszd le magad aztan nezz olyan filmet ahol nincs csaj pasi smarolas meg ilyenek. Nem tudom en nem akartam lemondani meg az onkielegitesrol szoval lehet hogy nem segittettem de bocsi :/
2016. máj. 29. 18:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Lassan álj le elôször csak napi 2 majd vidd le egyre, ha elég erôs akaratod van nem fog problémát jelenteni. Csak tôled függ az egész , az hogy nem figyelsz oda rà nem megoldás tudatosan kell leszokni, plusz az akaraterôd fejlesztése néhány jó mellékhatással is járhat én pl megtanultam irányítani az álmaim, igaz mondjuk én más miatt erôsítettem meg az akarat erômet. Én naponta 1x verem( ez olyan ronda szó kéne valami szebb szó erre) ki, szerintem ez egy egészséges mennyiség, igaz volt hogy egy hónapig nem nyúltam magamhoz. Egyidô után lenyugszanak a hormonok ha nem csinálod.
2016. máj. 30. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!