Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki dolog? Mit szolnatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki dolog? Mit szolnatok ilyen kapcsolathoz?

Figyelt kérdés
23 eves vagyok, eddig egy kapcsolatom volt es egyetlen egyszer fekudtem meg le az eletemben. Lanyok ti egy ilyen pasit mennyire tartanatok cikinek?23/f
2016. máj. 25. 14:46
 1/3 A kérdező kommentje:

Mivel egyszer volt szexualis kapcsolatom, ezert nem is tartom magam jonak benne.. meretem sem valami hu de nagy de azzal

nem torodom. Komoly es ertelmes valaszokat varok koszonom. (Hibakert elnezest , telefonrol irtam )

2016. máj. 25. 14:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezek alapján semennyire nem vagy ciki. Ha én lennék a barátnőd megtanítanálak mindenre. ;)

(nemkérekprivit)23L

2016. máj. 25. 14:52
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem nem gáz egyáltalán

úgysem fogjátok kitárgyalni majdani barátnőddel, hogy hány csajod volt és pontosan, részletesen miket műveltetek együtt, az meg, hogy látja, hogy nem vagy olyan tapasztalt... előbb-utóbb majd egymásra hangolódtok

18/l

2016. máj. 25. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!