Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, jó dolog olyankor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, jó dolog olyankor nyomulni, hajtani egy nőre aki időt kér egy kapcsolathoz? Esetleg ezzel csak megnehezítem a dolgomat?

Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem ok nélkül kér időt... Igen, ezzel csak megnehezíted. Ne nyomulj. Légy figyelmesebb vele szemben... kérdezd meg milyen napja volt stb... Ha a tiéd kell, hogy legyen akkor a tiéd lesz, csak légy türelemmel.
2015. aug. 20. 22:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi..akkor most itt az idő a fegyverem vagyis türelmesnek kell lennem.
2015. aug. 20. 22:33
 3/3 anonim ***** válasza:
add meg az időt amit kér mert úgy jársz mint én. addig irkaltam meg minden hogy nem válaszol. és most nem tudom hogy mi van.most nem tudom hogy várjak, vagy felesleges mert úgy felbosszantottam hogy nem kíváncsi már rám.
2015. aug. 21. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!