Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért élünk olyan világban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élünk olyan világban, ahol ha egy lánynak nincs nagy melle, akkor nem számít nőnek/vonzónak?

Figyelt kérdés

Igen, kismellű lány vagyok.

21 éves lettem, szóval nem hiszem, hogy nőni fog.

Én nőnek érzem magam(annak ellenére, hogy nincs dekoltázsom,meg vannak olyan ruhák, amiket nem tudok felvenni) de a társadalom kb. folyamatosan érezteti velem, hogy tré vagyok.

elég bosszantó tud lenni...

Én megértem, hogy a nagy mell a férfiak ősi ösztöneire hat(nagy mell=termékenyebb nő)de szerintem nem így kéne mérni azt, hogy ki mennyire vonzó.

Elég szomorú, hogy ilyen férfiak vannak, akik ez alapján ítélnek meg, ilyenkor sajnálom, hogy nincs a tökük valami feltűnőbb helyen, aztán mi nők is tudnánk pedzegetni a méreteket.

2016. máj. 24. 13:08
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:

Nem támadtam rá senkire, egyszerűen reagáltam a személyeskedő megjegyzésekre.Ráadásul nem is pontoztam le a trágár kommenteket.

Nincs itt a részemről semmilyen hiszti, én feltettem egy kérdést, a hiszti a kommentelők egy részétől jött.

A normális, kulturált válaszokat nagyon köszönöm :)

2016. máj. 24. 14:26
 32/58 anonim ***** válasza:
94%

22-es "suttyó paraszt" vagyok

Ha lenne valaki aki minden este alád tenne ( just for you, csak hogy megint kiemeld a lényeget), szóval ha lenne akkor nem itt sírnád tele a posztodat, hogy a kis melleiddel nem tudsz érvényesülni, mert pont leszarnád, pont elég lenne az az egy aki FIGYELEM! rendesen megdolgozna és elfogadna a gombjaiddal. Szóval szerintem akassz le valakit kúrd át ezt a hetet és hétfőn kérjél bocsánatot. Mondanám, hogy megduglak ha akarod de mégsem

2016. máj. 24. 14:28
 33/58 anonim ***** válasza:
nekem pont a kis mellek jönnek be. nálam sokkal jobb esélyeid vannak, mint egy magyobb mellű nőnek. biztos vannak más ilyen srácok is.
2016. máj. 24. 14:29
 34/58 anonim ***** válasza:
Tudod ez úgy van, hogy senkinek nem baj ha kicsi a cicid, de ha lehet inkább legyen nagy, mint kicsi.
2016. máj. 24. 14:29
 35/58 anonim ***** válasza:

Szóval már nem csak a melleiddel van gond. A 22-nek igaza van. Kóros f**z hiányod van.

2016. máj. 24. 14:33
 36/58 A kérdező kommentje:

32-es

Imádom a kiborulásod, made my day :D olyan igazi suttyó, mint amilyen te magad lehetsz :)

Az eddigi válaszokat köszönöm szépen, és hogy feldobtátok még jobban a délutánom! :D :*

előbbre sajnos nem jutottam, de nem is igazán vártam ilyesmit ettől az oldaltól.

A véleményem az a sajátom, ha valakinek nem tetszik, akkor nem tetszik.

A testemmel majd eldöntöm mi legyen, ha nagyon zavarni fog egyszer, valóban érdemesebb lenne megműtetnem.

2016. máj. 24. 14:52
 37/58 anonim ***** válasza:

32-es vagyok ( b..ki voltam már 22-es, most 32-es lassan ellenőrinem kell, hogy fiú vagyok-e még)

Én is szeretlek, kösz a délutánt megyek cigizni mert az ilyenkor jár

2016. máj. 24. 14:56
 38/58 anonim ***** válasza:
ööö.. most akkor mi lett a vége? Bealudtam. Kiderült, hogy még szűz? Bocs, lusta vagyok végigolvasni.
2016. máj. 24. 15:00
 39/58 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavart soha ha egy nőnek kicsik a mellei. Számomra sokkal fontosabb az arc + testalkat, ha az arca tetszik plusz még az alakja is jó akkor utána pont nem számít, hogy mekkora a melle.

Nyilván egy nagyobb mellű nőt bárki hamarabb megnéz, mert figyelemfelkeltőbb.

2016. máj. 24. 15:09
 40/58 anonim ***** válasza:

Én se olvastam végig, nem tudom nyilván sok olyan komment érkezett, ahol korodbeli srácok elmondták hogy nincs semmi gond a kis mellekkel.. én is csatlakoznék hozzájuk.. 21 vagyok, az aránytalanul nagy mellek taszítanak, viszont nincs olyan kis mell, ami kizáró ok lehetne nálam. Már ez is tökéletes méret lenne a számomra: ( [link] )

Sokkal többre értékelném mint pl. egy műmellet, úgyhogy kérlek.. hacsak nem az alakjával van gond (teszem azt hegyes, formátlan) akkor semmiképp ne műtessd meg.

2016. máj. 24. 15:13
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!