Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élünk olyan világban, ahol ha egy lánynak nincs nagy melle, akkor nem számít nőnek/vonzónak?
Igen, kismellű lány vagyok.
21 éves lettem, szóval nem hiszem, hogy nőni fog.
Én nőnek érzem magam(annak ellenére, hogy nincs dekoltázsom,meg vannak olyan ruhák, amiket nem tudok felvenni) de a társadalom kb. folyamatosan érezteti velem, hogy tré vagyok.
elég bosszantó tud lenni...
Én megértem, hogy a nagy mell a férfiak ősi ösztöneire hat(nagy mell=termékenyebb nő)de szerintem nem így kéne mérni azt, hogy ki mennyire vonzó.
Elég szomorú, hogy ilyen férfiak vannak, akik ez alapján ítélnek meg, ilyenkor sajnálom, hogy nincs a tökük valami feltűnőbb helyen, aztán mi nők is tudnánk pedzegetni a méreteket.
Nem támadtam rá senkire, egyszerűen reagáltam a személyeskedő megjegyzésekre.Ráadásul nem is pontoztam le a trágár kommenteket.
Nincs itt a részemről semmilyen hiszti, én feltettem egy kérdést, a hiszti a kommentelők egy részétől jött.
A normális, kulturált válaszokat nagyon köszönöm :)
22-es "suttyó paraszt" vagyok
Ha lenne valaki aki minden este alád tenne ( just for you, csak hogy megint kiemeld a lényeget), szóval ha lenne akkor nem itt sírnád tele a posztodat, hogy a kis melleiddel nem tudsz érvényesülni, mert pont leszarnád, pont elég lenne az az egy aki FIGYELEM! rendesen megdolgozna és elfogadna a gombjaiddal. Szóval szerintem akassz le valakit kúrd át ezt a hetet és hétfőn kérjél bocsánatot. Mondanám, hogy megduglak ha akarod de mégsem
Szóval már nem csak a melleiddel van gond. A 22-nek igaza van. Kóros f**z hiányod van.
32-es
Imádom a kiborulásod, made my day :D olyan igazi suttyó, mint amilyen te magad lehetsz :)
Az eddigi válaszokat köszönöm szépen, és hogy feldobtátok még jobban a délutánom! :D :*
előbbre sajnos nem jutottam, de nem is igazán vártam ilyesmit ettől az oldaltól.
A véleményem az a sajátom, ha valakinek nem tetszik, akkor nem tetszik.
A testemmel majd eldöntöm mi legyen, ha nagyon zavarni fog egyszer, valóban érdemesebb lenne megműtetnem.
32-es vagyok ( b..ki voltam már 22-es, most 32-es lassan ellenőrinem kell, hogy fiú vagyok-e még)
Én is szeretlek, kösz a délutánt megyek cigizni mert az ilyenkor jár
Engem nem zavart soha ha egy nőnek kicsik a mellei. Számomra sokkal fontosabb az arc + testalkat, ha az arca tetszik plusz még az alakja is jó akkor utána pont nem számít, hogy mekkora a melle.
Nyilván egy nagyobb mellű nőt bárki hamarabb megnéz, mert figyelemfelkeltőbb.
Én se olvastam végig, nem tudom nyilván sok olyan komment érkezett, ahol korodbeli srácok elmondták hogy nincs semmi gond a kis mellekkel.. én is csatlakoznék hozzájuk.. 21 vagyok, az aránytalanul nagy mellek taszítanak, viszont nincs olyan kis mell, ami kizáró ok lehetne nálam. Már ez is tökéletes méret lenne a számomra: ( [link] )
Sokkal többre értékelném mint pl. egy műmellet, úgyhogy kérlek.. hacsak nem az alakjával van gond (teszem azt hegyes, formátlan) akkor semmiképp ne műtessd meg.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!