Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért élünk olyan világban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élünk olyan világban, ahol ha egy lánynak nincs nagy melle, akkor nem számít nőnek/vonzónak?

Figyelt kérdés

Igen, kismellű lány vagyok.

21 éves lettem, szóval nem hiszem, hogy nőni fog.

Én nőnek érzem magam(annak ellenére, hogy nincs dekoltázsom,meg vannak olyan ruhák, amiket nem tudok felvenni) de a társadalom kb. folyamatosan érezteti velem, hogy tré vagyok.

elég bosszantó tud lenni...

Én megértem, hogy a nagy mell a férfiak ősi ösztöneire hat(nagy mell=termékenyebb nő)de szerintem nem így kéne mérni azt, hogy ki mennyire vonzó.

Elég szomorú, hogy ilyen férfiak vannak, akik ez alapján ítélnek meg, ilyenkor sajnálom, hogy nincs a tökük valami feltűnőbb helyen, aztán mi nők is tudnánk pedzegetni a méreteket.

2016. máj. 24. 13:08
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:

"Aztán mit tudnál pedzegetni? Nekünk 17+-2 centi. Az a 2 centi meg 12%! Nektek meg nem 12%-kal tér el mondjuk a C-s kosármérettől...."

De cuki vagy, hogy így utána jártál és kiszámoltad :D

Nagyon foglalkoztathat a téma, szembesültél vele?

Mi nők mondjuk abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a szexuális teljesítményünk a méret nem befolyásolja. Legalábbis én magamból indulok ki.

2016. máj. 24. 13:41
 22/58 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban cáfolnám, hogy mellbe nem lehet veled akkor csinálni szóval mégis befolyásolja a teljesítményedet, de legyen igazad. Kommentjeid és a kérdésed megfogalmazása alapján is az a véleményem, hogy te egy igazi bsztlan cuna vagy és mivel senki nem piszkál meg a kis melleidre fogod, de valójában nem ez a baj. A baj, hogy egy öntelt, gőgös, erőszakos idegestő lény vagy na ezért nem kellesz senkinek
2016. máj. 24. 13:47
 23/58 anonim ***** válasza:
100%
Megérkezett a napi provokátor úgy érzem. Foglald le magad valami értelmesebbel kislány :)
2016. máj. 24. 13:49
 24/58 anonim ***** válasza:
47%
Nálam semmi jelentősége a mellméretnek.. Eddig azt hittem, h a kicsiket szeretem, de a mostani partnereinek elég nagy van, és azzal sincs bajom. De nálam nem befolyásoló tényező a mellméret.
 25/58 anonim ***** válasza:
#22-esnek igaza van. Hálátlan dög vagy. :D
 26/58 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nekem is kis mellem van. Kezdetben( foleg kozepsuliban) nagyon bantott a dolog de rájottem, hogy (szerencsére) sok ferfinal nem csak a mellmeret a mervado. :) Egy kis mellu csaj is tud szexi lenni. Ne erezd magad "trének" emiatt. Megis, ha van valaki aki ezt erezteti veled az a sajat baja nem a tied. :)
2016. máj. 24. 14:00
 27/58 anonim ***** válasza:

Persze. Nőnek érted magad de azért itt hisztizel. Ga nem tetszik műttesd meg. A férfiakra legalább akkora ga nem nagyobb nyomás nehezedik mert nem csak a farok méretben követelőztök de a testalkat és a magassá se mindegy.

Ha neked átlagos alkatos van és alacsony vagy semmi baj. Ha egy férfi ilyen akkor beszopta.

2016. máj. 24. 14:02
 28/58 A kérdező kommentje:

22-es

Nincsenek jó feltételezéseid, távol állok a "b*szatlan cunától" hogy idézzek a suttyó paraszt megnyilvánulásodból :D

ez az én meglátásom, én így tapasztaltam a dolgokat, ezt leírtam, van akinek a stílus nem tetszett, ahogy megfogalmaztam, ugrottak rá,elkezdtek személyeskedni, ez van.

Így szokott kezdődni a veszekedés a neten: írd le őszintén a véleményed, várj pár percet.

Mert az emberek ugranak arra, ha valaki elmondja, hogy ő mit gondol bizonyos dolgokról.

Óóó kérlek, miért vagyok hálátlan? Miért kéne hálásnak lennem?

2016. máj. 24. 14:10
 29/58 anonim ***** válasza:

Te ugyanúgy rátámadsz mindenkire aku nem ért veled egyet. Kitalálták valami baromságot és azt ráhúzod a társadalomra miközben azzal áltatid magad,nhogy mennyire elégedett vagy magaddal.

Telibe sz**rod azokat a válaszokat akik a kis mell előnyeiről irtak.

Vedd tudomásul, hogy vannak Férfiak akik a nagy mellejre gerjednek és ezen az sem változtat ha itt vergődisz napestig. Gondolom neked is vannak igényeud a férfiakkal szemben pl legyen sportos akkor nem fogsz hirtelen az elhízottakra ferjedni csak mert ezt sulykolják beléd.

Ugyhigy fejezd be a hisztit és válassz olyasvalakit aki elfogadja a kisebb melleket.

2016. máj. 24. 14:15
 30/58 A kérdező kommentje:

27-es

Szerintem ezt te rosszul gondolod.

A férfiak pont, hogy annyira nem áldozatai az előítéleteknek. A férfias kisugárzás, humor, jó beszédkészség nagyon gyakran kiváltja a külső hátrányokat.

Nőknél ez nem így van.

Lehet valaki üres belülről, ha kívülről szép senkit sem zavar. Férfiak jobban szeretnek olyan nőt választani mint aki szép,de belsőre mondjuk nem passzol hozzá, mint egy olyan lányt, aki kevésbé csinos, viszont egy hullámhosszon vannak, belsőt tekintve sokkal jobban kijönne vele.

2016. máj. 24. 14:19
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!