Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élünk olyan világban, ahol ha egy lánynak nincs nagy melle, akkor nem számít nőnek/vonzónak?
Igen, kismellű lány vagyok.
21 éves lettem, szóval nem hiszem, hogy nőni fog.
Én nőnek érzem magam(annak ellenére, hogy nincs dekoltázsom,meg vannak olyan ruhák, amiket nem tudok felvenni) de a társadalom kb. folyamatosan érezteti velem, hogy tré vagyok.
elég bosszantó tud lenni...
Én megértem, hogy a nagy mell a férfiak ősi ösztöneire hat(nagy mell=termékenyebb nő)de szerintem nem így kéne mérni azt, hogy ki mennyire vonzó.
Elég szomorú, hogy ilyen férfiak vannak, akik ez alapján ítélnek meg, ilyenkor sajnálom, hogy nincs a tökük valami feltűnőbb helyen, aztán mi nők is tudnánk pedzegetni a méreteket.
Nem tudom, én egy olyan társadalomban élek, ahol ennek semmi jelentősége, nekem meg speciel jobban tetszik a kis mell mint a nagy.
Nem lehet, hogy te magad tartod trének és ezt vetíted ki a társadalomra?
Ez butaság! Kinek mi az igénye.Nekem például csak is a kismellű,sőt az extra kismellű lányok jönnek be.
Úgy hogy nyugi! S én csak egy vagyok a sok közül.:)
Speciel párkapcsolatban nem elsőrendű kérdés.
Alapból nekem a filigrán alkatú, pici cicis lányok a favoritjaim. Párkapcsolatban meg egy szexis ducival vágyok, akinek nem aprók a mellei. És? Akkor mi van, szeretjük egymást és így ideális
Nem a melleddel van a baj, hanem az agyaddal. Most is azt várod hogy lekismellűzzenek vagy mi?? Minek hozod fel egyáltalán?
"aztán mi nők is tudnánk pedzegetni a méreteket"
Aztán mit tudnál pedzegetni? Nekünk 17+-2 centi. Az a 2 centi meg 12%! Nektek meg nem 12%-kal tér el mondjuk a C-s kosármérettől...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!