Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért élünk olyan világban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élünk olyan világban, ahol ha egy lánynak nincs nagy melle, akkor nem számít nőnek/vonzónak?

Figyelt kérdés

Igen, kismellű lány vagyok.

21 éves lettem, szóval nem hiszem, hogy nőni fog.

Én nőnek érzem magam(annak ellenére, hogy nincs dekoltázsom,meg vannak olyan ruhák, amiket nem tudok felvenni) de a társadalom kb. folyamatosan érezteti velem, hogy tré vagyok.

elég bosszantó tud lenni...

Én megértem, hogy a nagy mell a férfiak ősi ösztöneire hat(nagy mell=termékenyebb nő)de szerintem nem így kéne mérni azt, hogy ki mennyire vonzó.

Elég szomorú, hogy ilyen férfiak vannak, akik ez alapján ítélnek meg, ilyenkor sajnálom, hogy nincs a tökük valami feltűnőbb helyen, aztán mi nők is tudnánk pedzegetni a méreteket.

2016. máj. 24. 13:08
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
48%
Igazából látni kellene, hogy megállapítsam tényleg kicsi-e. Amúgy nekem nem fétisem szóval pont nem izgat mekkora ( jó azért valami domborodjon ott)
2016. máj. 24. 13:11
 2/58 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én egy olyan társadalomban élek, ahol ennek semmi jelentősége, nekem meg speciel jobban tetszik a kis mell mint a nagy.

Nem lehet, hogy te magad tartod trének és ezt vetíted ki a társadalomra?

2016. máj. 24. 13:11
 3/58 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ilyen frusztrált. Senkit sem kell a méretei miatt "pedzegetni". Ha hiszed ha nem a férfiak nagy része nem mell alapján keres párt magának. Egy kismellű lány is lehet szép. 24/f
2016. máj. 24. 13:12
 4/58 anonim ***** válasza:
100%

Ez butaság! Kinek mi az igénye.Nekem például csak is a kismellű,sőt az extra kismellű lányok jönnek be.

Úgy hogy nyugi! S én csak egy vagyok a sok közül.:)

2016. máj. 24. 13:13
 5/58 anonim ***** válasza:
75%

Speciel párkapcsolatban nem elsőrendű kérdés.

Alapból nekem a filigrán alkatú, pici cicis lányok a favoritjaim. Párkapcsolatban meg egy szexis ducival vágyok, akinek nem aprók a mellei. És? Akkor mi van, szeretjük egymást és így ideális

2016. máj. 24. 13:16
 6/58 anonim ***** válasza:
48%
Nekem is kis mellem van, de formás és sportos vagyok, a fenekem elég nagy és valamiért soha nem tapasztaltam az általad leírtakat. Szerintem más problémák lehetnek a kinézeteddel ami miatt nem jössz be a pasiknak. Tudnál pedzegetni méreteket? :D Mi ez valami szemet szemért párbaj a nemek között? Nőjj fel.
2016. máj. 24. 13:17
 7/58 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont a kisebb mell jön be. De nem ez alapján választok párt. Volt nagy és kis mellű barátnőm is, meg sem fordult a fejemben a melleket számításba venni, amikor arra jutottunk, hogy összejövünk. 26/f
2016. máj. 24. 13:17
 8/58 anonim ***** válasza:
4%
Az előzőek hazudnak. Persze hogy fontos a nagy cici. A nők viszont nézik a méretet is. Akinek álló kukaca öt-hat centi, az nem nősül meg soha. És arra nincs gyógymód. Egy mellpasztika ma kijön háromszáz ezerből. Nem elérhetetlen.
2016. máj. 24. 13:19
 9/58 anonim ***** válasza:
0%
Dilemmázok, hogy mit tanácsoljak neked: jöjjél össze egy kisfarkúval, hogy egész nap egymás vállán sírjatok viszont harmonikus is lehet akár pont a hasonló "érdeklődés" miatt vagy inkább egy nagyfarkút keressél aki önbizalmat (is) rak beléd saját maga által, viszont állandóan féltékeny lennél. Nem tudom csinálj amit akarsz!
2016. máj. 24. 13:21
 10/58 anonim ***** válasza:
0%

Nem a melleddel van a baj, hanem az agyaddal. Most is azt várod hogy lekismellűzzenek vagy mi?? Minek hozod fel egyáltalán?

"aztán mi nők is tudnánk pedzegetni a méreteket"

Aztán mit tudnál pedzegetni? Nekünk 17+-2 centi. Az a 2 centi meg 12%! Nektek meg nem 12%-kal tér el mondjuk a C-s kosármérettől...

2016. máj. 24. 13:21
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!