Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem a szexet kívánom nem a páromat? (Vajon azért, mert alapvetően nem ő az esetem? Vagy a 7 év teszi? )
7 éve vagyunk együtt.
Ő csak részben volt az esetem amikor összejöttünk, azóta változott az ideálom, jelenleg is csak részben az.
Persze tetszik nekem, jól néz ki, okos, vonzó számomra stb.
De úgy érzem a szexet kívánom és nem őt. Nagyon jó vele szexelni, de nem arra vágyok, hogy konkrétan őt érezzem magamban, hanem szimpla szexuális éhségem van szerintem.
Kezdetben barátok voltunk, majd ő szerelmes lett belém, összejöttünk, és én is nagyon hamar szerelmes lettem.
Jelenleg már nem tudom mi az a szerelem, talán az, hogy nagyon várom haza? Akár naponta hiányzik? Az, hogy örömmel tölt el ha vele lehetek? A hosszan átbeszélgetett esték?
Vagy a kezdeti izgalom volt amikor pillangók voltak a gyomromban? Amikor izgultam a randik előtt?
Igazából nem tudom mi az a szerelem... De nem érzem, hogy bármi hiányozna.
A szexet egyébként én "erőltetem" inkább, neki talán kisebb az éhsége.
Nézd, nem feltétlenül kell minden külső elvárásnak megfelelnie valakinek, ahhoz, hogy piszkosul vonzódj hozzá, illetve vágyj rá nemi téren.
Viszont 7 év együttlét igen csak hosszú idő, ennyi idő alatt ha két ember nem ápolja a kapcsolatot, az unalmassá, egyhangúvá, szürkévé válik, elmúlik a szenvedély. Itt rajtatok áll csak a dolog. Újra fel kell pezsdíteni a dolgokat, többet kettesben lenni, beszélgetni a problémákról és újra vissza lehet mindent hozni. Csak ehhez két ember kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!