Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem akarok pasizni, ismerkedni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok pasizni, ismerkedni, de magányos se akarok lenni. Ilyen létezik? Hülye vagyok?

Figyelt kérdés

Még soha nem volt párkapcsolatom. Volt már többször is, hogy bejött egy srác, de amikor elkezdett érdeklődni, onnantól már elbizonytalanodtam, hogy egyáltalán kell-e nekem pár. Szeretnék családot, meg jó lenne, ha lenne egy ember, akivel megoszthatok mindent, de eddig egész életemben a legjobb barátnőm volt ez az ember, és ez elég is volt nekem, nem kívántam szexet, fizikai kontaktust meg ilyesmit. Négyéves korunk óta ismerjük egymást, eddig azt hittem, hasonlítunk ilyen téren, neki se volt sose párkapcsolata, pedig egy csomóan kezdeményeztek nála. Aztán pár hónapja összejött egy fiúval. Így nem tud velem annyit foglalkozni, mint eddig, magányos vagyok, és emiatt úgy érzem, arra kényszerülök, hogy én is ismerkedjek, pasizzak. Nem akarok randizgatni, de egyedül sem jó. Egy csomószor végig kell hallgatnom, ahogy a barátnőm a barátjáról beszél, és örülök nekik, aranyosak együtt, de valahol rosszul is érzem magam emiatt. Tiszta hülyének érzem magam, úgy érzem, nincs rendben velem valami.

25/l

2016. máj. 17. 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is ebben a helyzetben vagyok, csak én férfi vagyok. :)

És az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy én aszexuális vagyok.

2016. máj. 17. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy hülye. Szivesen beszelgetnek veled privatban errol ha van kedved irj. 23/F
2016. máj. 17. 19:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Légyszi ne írogassatok privátot! Ez egy anonim oldal, miért nem lehet itt nyilvánosan válaszolni? Nem szeretnék ismerkedni, bocs. A válaszokat azért köszönöm :)
2016. máj. 17. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy te leszbikus, vagy biszex?
2016. máj. 17. 21:54
 5/6 anonim válasza:

Figyi, nem vagyok egy bölcs ipse, viszont én úgy gondolom, hogy valszeg van ebben a dologban egy olyan tényező, ami azt mondja, hogy "igazság szerint... kíváncsi vagyok a világra" Hagyjad akkor ezt a gondolatot eluralkodni magadon, és ismerd meg ilyen téren a világot! Teljesen mindegy, hogy ki és mit akar, mit tartanak helyesnek, ökörségnek, tapasztald meg! Persze csak azt ami érdekel! Nabumm, volt egy barátnőd, aki pasizik most, ez az élet rendje! Nem lehet mindig egymáson lógni. Gondolj bele akkor hány gyilkoság történt volna emiatt már a világon? :D (ja, hogy vannak emiatt halálesetek, és ízléstelen poén volt ^^ bocsi ^^) A lényeg, hogy ha jó "cimbi" (hülyén fogalmazva) akkor még örül is annak, hogy pasizol/csajozol, bármi legyen is a preferált :)

20/F

(ui: bármi kritika az privibe gyüjjjjjjjjjön :D )

2016. máj. 17. 22:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem totál olyan volt most, mintha magamat olvastam volna kb nyolc évvel ezelőtt. Pontosan ugyanez történt. Aztán lassan elfogadtam, hogy ez a dolgok rendje: az emberek párt keresnek maguknak blablabla......Én meg azzal hitegettem magamat, meg mások is azzal tömték a fejemet, hogy csak későn érő típus vagyok. Most kb Veled egy idős vagyok és a csoda nem történt meg, mondjuk én rájöttem, hogy semmi aktivitást nem érzek a családalapításra meg hasonlókra így nyilván jobb helyzetben vagyok nálad. :( Jelenleg magamat aromantikus aszexuálisnak aposztrofálom, és meg is vagyok elégedve ezzel a helyzettel. Szóval a kérdésedre felelve: nem vagy hülye, de fennáll a lehetősége szerintem, hogy Te is aszex vagy, de aromantikusnak semmiképp nem mondanálak, hiszen pulzál benned valamiféle fészekrakási ösztön. Nem mondom, hogy könnyű lesz így megtalálnod a helyedet a világban, amennyiben beigazolódik a gyanúm, de van rá esély, hogy találsz valakit, aki illik majd hozzád. És, ha nem akarsz ismerkedni ilyen módon még, akkor ne tedd! Azt meg sajnos el kell fogadnod, hogy a barátnőd más irányba indult, de meg kell értened, hogy ettől ő még nem szeret Téged kevésbé, csak hát a szerelem meghülyíti az embereket, és a rózsaszín ködtől elfeledkeznek az igazán fontos dolgokról, sajnos.... :/ Én nagyon drukkolok Neked, és ne keseredj el! :D Fogd fel ezt egy kihívásnak, amiből sokat tanulhatsz!! :D Minden jót!!! :D :*
2016. máj. 17. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!