Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha van tinderetek, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van tinderetek, akkor mennyi ido alatt hany matchetek lett?

Figyelt kérdés
Azt is irjatok meg kerlek h N vagy F :)
2016. máj. 15. 13:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
olyan két hónapja van fent a tinder, 559 match-em van, de lány vagyok, 18 éves és néha a barátnőim bevadulnak és akkor mindenki jobbra megy :D
2016. máj. 15. 16:26
 12/24 A kérdező kommentje:

Huuha, ugy tunik tobb pasi van fent tinderen :)

En 23/N vagyok, budapesti. Altalaban 15 km-es korzetig nezem, ha elfogynak, akkor kb 30-ig. Eletkor: 23-33.

Ket honap alatt lett 1200 matchem, ugy hogy csak a helyesebb, normalisnak tuno es az iskolahoz nem "az elet iskolaja vagy Varazslokepzo" van beirva....

Hozzateszem ezekbol a randi arányok nem tul jok sajnos...

2016. máj. 15. 18:56
 13/24 A kérdező kommentje:
Meg kulfoldieknek sem szoktam igent huzni es sokszor elfogynak a lajkjaim :D
2016. máj. 15. 18:58
 14/24 anonim ***** válasza:

1200-ból mennyi volt az, akivel legalább egy pár sornyi beszélgetést váltottál? És mennyi volt az, akikkel az 1200-ból találkoztál eddig személyesen?

Nekem túl sok a matchem és egyszerűen 4-5 embernél többel nem lehet beszélgetni már tinderen, mert annyira megosztja a figyelmem. Nagyon sok ember várja ott a felső mezőben, hogy ráírjak és beszélgetni kezdjünk

2016. máj. 15. 19:57
 15/24 A kérdező kommentje:
Ha nagyjabol nezem az aranyokat, akkor 1200bol ram ir 500, ennek kb a felenek valaszolok(250) es kisebb beszelgetes ennek is mondjuk kevesebb mint a felenel alakul ki (100). Talalkozas: 2
2016. máj. 15. 21:35
 16/24 anonim ***** válasza:
De kérdem én naivan, ha tudjátok, hogy úgyis csak kevés emberrel tudtok egyszerre beszélgetni, akkor miért lájkolgattok annyit, hogy több száz match legyen? Miért nem álltok meg az első néhánynál, hogy velük beszélgessetek?
2016. máj. 15. 21:47
 17/24 anonim ***** válasza:

16:

Mert azokat el lehet tenni a "raktárba", akikkel matcheltünk és később, akár hetekkel vagy hónapokkal később is lehet nekik írni. Ki siet itt bárhová is?

Beszélek pl az első 5 emberrel. Oké, azok lecsengenek néhány nap alatt, mert abból 4-ről kiderül valami vagy olyan oldalát ismerem meg ami nem tetszik, 1-gyel meg találkozom, de ott nem jön be. Oké, ők letudva. Akkor jöhet a következő 5. Ennyi.

2016. máj. 15. 22:25
 18/24 anonim ***** válasza:

Én férfi oldalról vagyok olyan, mint a kérdező. Pár hónapja vagyok fenn (ne haragudjatok, nem emlékszem pontos dátumra, ezekben rossz vagyo), 1500 match körül járok. Amúgy 28 éves vagyok, BP-i. A nők jelentős részét így is balra húzom, mert szimplán nem fog meg benne valami, s ha nincs ami felkeltse a kíváncsiságom, akkor minek. Nálam a hely szélesebbre van állítva, mert szerintem nem lokációtól vagy kortól függ ki fog végül bejönni.

De tény, akkora a merítés ezzel a több mint 1000 emberrel, hogy a nagy részére, akivel match lett rá sem írok. Ezért örülök, ha ő ír rám (már ez is kiemeli) vagy a nagyon kivételesekre én. De kevesen emelkednek ki a szürke tömegből, mindenkire pedig sosem lesz időm.

Ami számomra még furcsa, hogy néha nagyon jó hangulatú beszélgetések halnak el minden előzmény nélkül, ez valahogy a Tinder kultúrájának a része és számomra rendkívül furcsa, élőben ez nyilván sosem így történik :)

Továbbá sokat utazom külföldre is, múltkor Finnországban volt 2 randim ottani lányokkal, bár ott inkább az volt a cél, hogy picit ismerkedjek a helyiekkel, meg megnézzük együtt a várost, de erre is kiváló :)

Kérdező - ha van kedved megismerkedni, dobj egy privit ;)

2016. máj. 15. 22:52
 19/24 anonim ***** válasza:
Ez érdekes. Hónapokkal később? Aktuális lenne még vajon a másik félnek egyáltalán? Oké, hogy felgyorsult világ meg nagyüzem, de jó lenne, ha megtisztelnénk a másikat annyival, hogy nem csak egy plusz statisztikai adatként kezeljük. Lehet ám, hogy azért hal el a beszélgetés, mert ő is 774233423 matchcsel szerencsétlenkedik éppen. Én meg tudom tenni, hogy egyszerre egy lány felé fordítom a figyelmem - mondjuk be kell vallanom, nem voltam még olyan helyzetben, hogy több egyidejű jelentkező lett volna. De ha kezdeményezek, akkor nem sokfelé, csak egyfelé.
2016. máj. 15. 22:55
 20/24 anonim ***** válasza:

Szó nem volt hónapokkal későbbről. Matchelünk, szimpatikus volt, azonnal kialakul valami beszélgetés. Nyilván azon nem csodálkozom (de szerintem fordítva a lány sem), ha 1 hónap múlva ki sem alakul. Azon igen, ha van egy nagyon jó hangulatú beszélgetés, ő maga mondja mennyire örül h megismert, mert ritkán találkozik hasonlóval és elhal. Van több ilyenem és nehéz magyarázni. Velem is előfordult már amúgy, hogy elvesztettem az érdeklődésem valaki iránt, de ezt akkor is jelzem, kommunikálom - felnőttek vagyunk, nincs ezzel semmi gond.

Akkor te nyugodtan fókuszálj arra az egy nőre. Nekem amíg olyan szintre nem jutott a kapcsolatunk, teljesen normális, hogy többel is beszélgetek. Szerintem a nők is így vannak vele fordítva. Szelektálunk, hiszen nem tudhatjuk pár képből és 1-200 karakterből kivel leszünk kompatibilisek. A szelektáláshoz viszont 1-nél nagyobb merítés kell :) De én sem ítélem el a te stratégiádat, használd egészséggel!

2016. máj. 15. 23:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!