Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van tinderetek, akkor mennyi ido alatt hany matchetek lett?
Huuha, ugy tunik tobb pasi van fent tinderen :)
En 23/N vagyok, budapesti. Altalaban 15 km-es korzetig nezem, ha elfogynak, akkor kb 30-ig. Eletkor: 23-33.
Ket honap alatt lett 1200 matchem, ugy hogy csak a helyesebb, normalisnak tuno es az iskolahoz nem "az elet iskolaja vagy Varazslokepzo" van beirva....
Hozzateszem ezekbol a randi arányok nem tul jok sajnos...
1200-ból mennyi volt az, akivel legalább egy pár sornyi beszélgetést váltottál? És mennyi volt az, akikkel az 1200-ból találkoztál eddig személyesen?
Nekem túl sok a matchem és egyszerűen 4-5 embernél többel nem lehet beszélgetni már tinderen, mert annyira megosztja a figyelmem. Nagyon sok ember várja ott a felső mezőben, hogy ráírjak és beszélgetni kezdjünk
16:
Mert azokat el lehet tenni a "raktárba", akikkel matcheltünk és később, akár hetekkel vagy hónapokkal később is lehet nekik írni. Ki siet itt bárhová is?
Beszélek pl az első 5 emberrel. Oké, azok lecsengenek néhány nap alatt, mert abból 4-ről kiderül valami vagy olyan oldalát ismerem meg ami nem tetszik, 1-gyel meg találkozom, de ott nem jön be. Oké, ők letudva. Akkor jöhet a következő 5. Ennyi.
Én férfi oldalról vagyok olyan, mint a kérdező. Pár hónapja vagyok fenn (ne haragudjatok, nem emlékszem pontos dátumra, ezekben rossz vagyo), 1500 match körül járok. Amúgy 28 éves vagyok, BP-i. A nők jelentős részét így is balra húzom, mert szimplán nem fog meg benne valami, s ha nincs ami felkeltse a kíváncsiságom, akkor minek. Nálam a hely szélesebbre van állítva, mert szerintem nem lokációtól vagy kortól függ ki fog végül bejönni.
De tény, akkora a merítés ezzel a több mint 1000 emberrel, hogy a nagy részére, akivel match lett rá sem írok. Ezért örülök, ha ő ír rám (már ez is kiemeli) vagy a nagyon kivételesekre én. De kevesen emelkednek ki a szürke tömegből, mindenkire pedig sosem lesz időm.
Ami számomra még furcsa, hogy néha nagyon jó hangulatú beszélgetések halnak el minden előzmény nélkül, ez valahogy a Tinder kultúrájának a része és számomra rendkívül furcsa, élőben ez nyilván sosem így történik :)
Továbbá sokat utazom külföldre is, múltkor Finnországban volt 2 randim ottani lányokkal, bár ott inkább az volt a cél, hogy picit ismerkedjek a helyiekkel, meg megnézzük együtt a várost, de erre is kiváló :)
Kérdező - ha van kedved megismerkedni, dobj egy privit ;)
Szó nem volt hónapokkal későbbről. Matchelünk, szimpatikus volt, azonnal kialakul valami beszélgetés. Nyilván azon nem csodálkozom (de szerintem fordítva a lány sem), ha 1 hónap múlva ki sem alakul. Azon igen, ha van egy nagyon jó hangulatú beszélgetés, ő maga mondja mennyire örül h megismert, mert ritkán találkozik hasonlóval és elhal. Van több ilyenem és nehéz magyarázni. Velem is előfordult már amúgy, hogy elvesztettem az érdeklődésem valaki iránt, de ezt akkor is jelzem, kommunikálom - felnőttek vagyunk, nincs ezzel semmi gond.
Akkor te nyugodtan fókuszálj arra az egy nőre. Nekem amíg olyan szintre nem jutott a kapcsolatunk, teljesen normális, hogy többel is beszélgetek. Szerintem a nők is így vannak vele fordítva. Szelektálunk, hiszen nem tudhatjuk pár képből és 1-200 karakterből kivel leszünk kompatibilisek. A szelektáláshoz viszont 1-nél nagyobb merítés kell :) De én sem ítélem el a te stratégiádat, használd egészséggel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!