Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A feleségem össze jött volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem össze jött volt egy közös ismerősünkel kb folyt a viszonyuk 2 éven át.A multkor meg kérdeztem hogy szexeltek e és meg esküdött a gyerekeink életére hogy nem.Csók az volt mert a telefonjaba talaltam egy olyan fotot.Vajon tenyleg igaz e?

Figyelt kérdés

ma 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Erre tényleg itt kell választ keresni?

Akkor legyen: igaz.

ma 17:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezt mi innen nem tudhatjuk. De privát véleményem szerint elég kevés rá az esély.
ma 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
A helyesírásodból ítélve nem te lehetsz a legélesebb kés a fiókban. Szóval gondolod hogy 2 évig csókolóztak, és semmi szex? Ne röhögtess!
ma 17:08
 4/8 menta34 ***** válasza:

Bocs de maga a viszony szó eleve szexuális kapcsolatot jelent.

Másrészt a gyerek életére esküdni? nagyon gáz.

ma 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
"és meg esküdött a gyerekeink életére" Lehet ez akár igaz is, de gondolj a másik lehetöségre is. Lehet, nincsenek gyerekeitek, vagyis kettötöktöl származo. (DNS vizsgálattal kiderithetö.)
ma 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
2 év alatt nem dugtak, ez az év vicce 🤣
ma 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy nő soha nem fogja bevallani, ha félrelépett.Ha csak más le nem buktatja. Megesküdhet bármire, neked nem fogja bevallani. Mindenesetre két év nagyon hosszú idő. Szerencséd, hogy nem vált el tőled. Mi változna, ha mondjuk bevallaná, hogy igen, szexeltünk is.
ma 17:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem csaltam meg soha a férjem. De ha valaha eljutnék a csókig barkivel azt biutosan nagyon kivánnám. Igy tuti lenne szex is.
ma 17:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!