Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van tinderetek, akkor mennyi ido alatt hany matchetek lett?
Hát, a képeimtől függ. Sohase voltam ráizgulva, de tinder miatt csináltattam fotós ismimmel újakat, és azóta napi 1-2 összejön, persze ritka hogy dugás, vagy több legyen belőle.
24/F
Én áprilisban regisztráltam újra, de csak ilyen snapchatről lementett selfie-kkel. Az elején átlagosan napi 1-2 match volt, mostanra viszont elfogytak a közelben a lányok; mindig ugyanazokat adja ki (valakit már kb. hetedszer), és a matchek száma is csökkent.
A sikerességi ráta sem túl fényes: most találkozom majd a második lánnyal onnan. Ha belegondolok, hogy tavaly pár nap használat után rátaláltam az exemre, akkor még rosszabb a helyzet. :D
26/F
Vidéki 150 ezres nagyvárosban élek. Ráadásul csak 22 éves vagyok, tehát 18-23 éves lányok között kereségelek csak. (Ha mondjuk 30 éves lennék akkor a 18-30 évesek között, tehát sokkal több nő jöhetne szóba.) Március végén vettem egy új telefont és arra gondoltam akkor azon már kipróbáltam a tindert is, tehát kb 6 hete van fent.
Ez idő alatt 147 matchem lett, ebből kb 110-120 a városból ahol lakom.
22/F
6:
Így van. Állíthatom én is a max. 150 km (vagy ilyesmi) távolságra a keresőt, de reálisan max. 20-30 km-re lévő lányok matchelnek csak vissza. Mondjuk jogos is, mert tényleg nem sok értelme lenne olyannal ismerkedni, aki túl messze lakik tőled.
Egy Budapesten lakó barátom mesélte, hogy BP-n a tinderről SOHA nem fogynak el a csajok. Órákat tölthetnél a jobbra-balra húzogatással mondjuk 40 km-es körzetet beállítva, de BP az, ahol annyian vannak hogy mindig van új :)
3 hónap (jan-márc), 7 match, abból 1 bot, 1 beszélgetés, de az is befuccsolt :D Mindez Pesten úgy, hogy azért pörgettem a felhozatalt, igaz, inkább a visszafogottabb típusokat húztam jobbra.
Asszem ez így elég gyászos :D Majd nyár végén újabb képekkel talán újra megpróbálom.
24/F
8:
Nem is értem ezt a részt. Én kb 10-ből 8-9 nőt jobbra húzok. Csak a tényleg csúnyákat és/vagy tényleg kövéreket húzom balra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!