Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinidazol- Pol nevezetű gyógyszer után mikor lehet együtt lenni?
Volt egy kisebb hüvely gyulladásom.Nekem kúpot írt fel a doki és nekem is és páromnak is a Tinidazol-Pol nevezetű tablettát amit egy napon egy időben be is vettünk.A kúp 3 darabos volt és az utolsó nap utáni este vettük be a gyógyszert egyszerre. A doki nem említette viszont mikor lehetünk együtt. Annyi mondott,hogy egy két nap mind a kettőnk bekenheti magát még pluszba Canestennel.Most már igen csak szeretnénk egy jót szeretkezni ,de nem tudom hogy mi van.Azóta lassan 5 nap is eltelt,hogy bevettük a gyógyszert. Nem szeretnénk ha ping-pong effektus lenne megint mert az már sajnos volt mert egyik doki sem gondolt a partner kezelésére. :( Viszont már rohadtul kivagyunk mind a ketten és nem akarunk heteket várni... így is mire eljutottam dokihoz az sem kis idő volt és addig nem voltunk együtt hiszen nem is volt kellemes.
Válaszotokat előre is köszönöm!
23/L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!