Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 hónapja szedek fogamzásgátlót, most amikor bevettem az első szemet 4óra múlva hánytam. Voltam együtt a párommal. Ebből lehet baj? Tudom hogy 3-4 óra míg felszívódik a gyógyszer. De olvastam azt is hogy félóra is elég.
Figyelt kérdés
2015. máj. 23. 12:13
1/4 anonim válasza:
Van rá esély, 4 óra alatt szívódik fel, de ez rajta is van a tájékoztatóján. Ha 12 órán belül vagy, akkor pótold, max 1 nappal előbb jön a mensid, és így nem lesz gond.
2/4 A kérdező kommentje:
Mégis mennyi esély van arra, hogy baj történt?
Kb-ra..
2015. máj. 23. 13:34
3/4 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz ha eltelt négy óra.
4/4 A kérdező kommentje:
7 körül vettem be és vmikor 11 után hánytam.
Úgy gondolom, hogy ebből nem kellene problémának lenni, de azért jól jön egy kis megerősítés.
2015. máj. 23. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!