Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hanyagol a baratnom, mikor megvan neki?
Sziasztok, nos egy picit banatos wagyok, ill. gondolom, hogy meg tapasztalatlan sok dologban. En 19 wagyok, a baratnom, meg 17. mikor megwan neki, akkor nem gondol ram ilyen teren, es ez picit rosszul esik... Szeretkezesnel nem szereti ha elmegyek benne, ezert wagy elotte, wagy utana magammal jatszok. Mig ot kielegitem. Nagyon ritkan nyul hozzam magatol... Ez szamomra fura. De nem akarom megbantani, csak jol esne, ha az a torodes amit neki nyujtok, wiszonozna. En hajok mindenre ami jol esik neki.
Meg is megbantwa erzem magamat azert, mert neki is, es magamnak is, en okozok oromot. Koszonom a valaszokat, bocsi az ekezetekert, telorol irtam! :)
Hm..érdekes téma...nem szereti ha benne mész el...lehet undorítónak tartja?..de akkor hogyhogy szed tablettát?...esetleg fel lehet ajánlani neki, hogy elmentek utána együtt zuhanyozni..namár ha lehet...menzi alatt én speciel sokkal jobban kívánom a barátom..hülye hormonok:p..de nem vagyok híve az ilyenkori szeretkezésnek. Viszont én is írhattam volna azt, amit fentebb vki:"attól, hogy nekem nem lehet..." Valamint a lányt is lehet felül simogatni. Ilyenkor én sem szeretem ha lent matat:) A többi részét azonban valóban vele kéne tisztázni. Ha szeretitek egymást, nem lesz belőle gond. Lehet cikinek érzi a fennálló problémáját. Anno nekem is volt valami, amit nem mertem elmondani barátomnak, mert Úristen, kigúnyol, elhagy, stb../tudom, hülye voltam:p..de kezdő voltam, szintén 17éves/ Az hogy csiklóorgazmussal megy el és nem hüvelyivel az mondhatni "természetes", sokkal érzékenyebb:) A hüvelyit majdnemhogy tanulni kell fiúnak is, lánynak is.
Sok sikert!!
szia !lány vagyok .nekem mikor megvan sokkal jobban kivánom mint általában.de gusztustalannak tartom hogy ugy feküdje le a párommal,ez izlések és pofonok.azén párom elvárja hogy mikor nekem megvan kielégisem szájjal vagy kézzel,amit ilyenkor utálok és nyügös vagyok,de meg szoktam csinálni mert szeretem de erre rákényszerit és ilyenkor """utálom""" ...én se szeretem ha elmegy bennem de addig csináljuk még elmegy és gyorsan kiveszi igy nem vagy csak egy két csepp megy belém utána meg kirázom miután kivette.
probáld meg megkérni rá
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!