Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudtem a "baratommal" de nem vedekeztunk, vagyis utana huzot ovszert miutan vagy 2x betette. Terhes maradhatok?
ha nem élvezett beléd és szerencséd van, nem leszel terhes.
ennek ebben a formában akkor mégkisebb az esélye, ha épp megvan a menzeszed.
üdv.
ez a hozzászólás volt a legbölcsebb: (csak azért írnom le mégegyszer, hogy nyomatékositsam az igazát,mert ez nagyon is az).
"Nem értem, miért szexelnek egyesek úgy, hogy nincsenek tisztában olyan alapvető dolgokkal, mint hogy a gumit a behatolás ELŐTT kell felhúzni, nem két behatolás között!"
Igen ez szerintem is bölcs!
Egyépként bizonyos nyelvtani fordulatokkal is tisztában kéne lenni, mert ilyet csak egy külföldi engedhet meg magának: Maradhatok?=már az vagyok, de elvetélhetek?, lehetek?= még nem vagyok, de ez így is marad?
A 2x betette azt jelenti, hogy kétszer belédélvezett? (már csak a további nyelvtani hibák elkerülésére) Mert akkor elég jó eséllyel lehetsz terhet, különösen, ha a menszeszed elött pár nappal vagy 1-1,5 héttel történt.
Ha csak 2x bedugta jóval kissebb rá az esélyed, mivel az előváladék jóval kissebb mennyiségben tartalmaz hímivarsejte, hisz az nem a megtermékenyítésre, hanem sikosításra, tisztításra hivatott. De ettől függetlenül, lehet, hogy terhes vagy.
De ha valaki, olyan hülye, hogy bedugja, és csak utána húz gumit, nem tudom mit akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!