Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megerőszakoltak, mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerőszakoltak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. aug. 5. 01:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Nah most aki itt olyanokat írt, hogy írja ki az üzenőfalra, meg, hogy nem itt kérdezgetne, ha tényleg megtörtént volna, őszintén sajnálom őket. Nyilván egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy mi játszódik le egy lány lelkében ilyenkor. Ilyen esetben annyira félhet egy lány, hogy nem mert szólni senkinek. Tudom jól… engem egyszer majdnem megerőszakoltak, de nem történt meg, viszont így is olyan mély nyomot hagyott bennem, hogy soha nem mertem még senkinek személyesen elmesélni. Én is meséltem már róla fórumokon, levélben, de személyesen soha.

Nyilván egyikünk sem tudhatja, hogy tényleg megtörtént-e vele, de milyen alapon kérdőjelezzük meg? Ha nem, akkor játszik egy jót, ha igen, akkor viszont bajban van, és segítségre vár, és bele se merek gondolni, hogy mit érezhet egy megerőszakolt lány, aki segítségnyújtás helyett ilyen szavakat kap.

Tehát, ha tényleg megerőszakoltak javaslom kérj segítséget, ne félj elmenni szakemberhez, segíteni fog. És jelentsd fel az elkövetőt.

Bár, már annyi idő eltelt, hogy biztos vannak friss hírek…

17/L

2009. szept. 7. 15:51
 12/19 anonim ***** válasza:
24%
Nem vetted észre hogy kamu volt az egész?
2009. szept. 7. 18:13
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Legközelebb előre kérd el a menet árát.
2009. nov. 2. 23:31
 14/19 anonim válasza:
14%
jó volt?
2009. dec. 12. 12:46
 15/19 anonim ***** válasza:
20%
de ha jó volt és tetszett nehogy feljelentsd szegény párát :P
2009. dec. 14. 15:22
 16/19 anonim válasza:
Szerintem a kérdés írója azért tette fel ezt a kérdést, mert tudni akarta, hogy ha megtörténne, mit tegyen.
2010. ápr. 10. 16:21
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
én megöletném, hacsak nem személyesen tenném...persze ha már szóltál valakinek akkor egyből tudnák hogy te voltál..
2010. ápr. 11. 00:25
 18/19 anonim válasza:
16%
Az utolsó hozzászólóval értek egyet!
2010. júl. 4. 18:29
 19/19 Viktor226 ***** válasza:

Először is szerintem már szólt valakinek.Másodszor ha nem vennétek észre nagyon maga altatt van.Harmadszor nagyon nagy tapló az aki csak igy meggondolatlanságból olyat ir:hogy miért ide irtál stb.

De szerintem is fel kéne jelentened , hogy ott sittre vágják és jól csinálják fel,hogy tanuljon a leckéből!

Ui:sajnállak

2013. febr. 11. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!