Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szűz vagyok, szűk, a páromé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok, szűk, a páromé pedig elég nagy. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

154 cm magas szűz lány vagyok, és hát elég szűk. Soha életemben nem önkielégítettem ujjal. Párommal már 1,5 éve vagyunk együtt, és úgy döntöttünk, itt az ideje, hogy "egészen közelről megismerjük egymást". Az ő nemi szerve 19 cm, és elég vastag. Sajnos elég nagy problémába ütköztünk: annyira szűk vagyok, hogy egyáltalán nem fért be még a fele sem. Próbáltunk ujjal tágítani, de egyszerűen megpusztulok már akkor is, ha 2 ujjal csinálja.

Mit lehet ez ügyben tenni?

2014. máj. 5. 17:33
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

kérdező buta vagy. a magassághoz ennek nincs köze. általában ilyen magas nőim voltak, semmi köze tágasságnak és hosszúságnak a magassághoz

30+F

2014. máj. 8. 07:18
 32/38 A kérdező kommentje:

szerintem van köze hozzá a magasságnak, de nem nyitok vitát.

egyébként 18 vagyok és elvből nem önkielégítettem soha, nem azért, mert túl fiatal vagyok.

2014. máj. 12. 20:10
 33/38 A kérdező kommentje:
^mármint hosszúságnak van köze. ha a tágasságnak lenne, nem írtam volna ki a kérdést.
2014. máj. 12. 20:16
 34/38 anonim ***** válasza:

nőként biztosan sok punciban voltál :D

ne is nyiss vitát, semmi tapasztalatod nincs. butaságot írsz.

2014. máj. 12. 20:25
 35/38 anonim ***** válasza:
34: tak.arodj már erről az oldalról se ___házi. tegnap már egy másik kérdést is szétbarmoltál :)
2014. máj. 12. 20:26
 36/38 anonim ***** válasza:

te vagy az aki nem tud kielégíteni egy nőt? ne velem törődjél, ezt tiltja a szabályzat!

itt a saját tapasztalataimat osztom meg a nők belső méreteiről. erről egy nő nem sokat tudhat, csak magáról.

2014. máj. 12. 20:28
 37/38 anonim ***** válasza:
nem én vagyok de láttam a kérdést és felismerlek téged. kitiltatlak innen ember.
2014. máj. 12. 20:29
 38/38 anonim ***** válasza:
akkor így járok. nem fogok vitatkozni. ez nem tartozik a témához.
2014. máj. 12. 20:32
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!