Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok, szűk, a páromé pedig elég nagy. Mit tegyünk?
154 cm magas szűz lány vagyok, és hát elég szűk. Soha életemben nem önkielégítettem ujjal. Párommal már 1,5 éve vagyunk együtt, és úgy döntöttünk, itt az ideje, hogy "egészen közelről megismerjük egymást". Az ő nemi szerve 19 cm, és elég vastag. Sajnos elég nagy problémába ütköztünk: annyira szűk vagyok, hogy egyáltalán nem fért be még a fele sem. Próbáltunk ujjal tágítani, de egyszerűen megpusztulok már akkor is, ha 2 ujjal csinálja.
Mit lehet ez ügyben tenni?
# 9
meg szülést megelőzően olyan hormonális változások következnek be, hogy kitáguljon a szülőcsatorna
többek között.
Csak nettó téves azt hinni, hogy ha kitágul egy baba miatt, akkor tuti élvezet lesznek ia 19-es szerszám. (nem lesz az)
# 3 előjáték és orális kényeztetés volt, és így sem ment.
# 5 síkosítót használtunk, nem mondhatnám, hogy segített.
és igazad van, így tényleg nem számítok szűznek, rosszul fogalmaztam. azt akartam kifejezni, hogy nem történt még soha rendes behatolás.
# 6 szokott ujjazni elég gyakran, de a fájdalom mindig megvan.
^köszönöm, hogy válaszoltatok!
# 10 először is köszönöm a te válaszodat is, nagyra értékelem a tanácsod, de megkérnélek, hogy ne magadból indulj ki. párom sem volt még soha nővel, és egyébként sem egy tipikus férfiállat. nem fog félredugni, mert teljesen más a felfogása ezen a téren. de nem ez volt az eredeti probléma, úgyhogy nem részletezem.
Szerintem ott technikailag is vannak gondok, ha a sima ujjal történő behatolás is fájdalmas. 1 ujjal is fáj? Elég a sikosság, nedvesedés? Nem szoritasz rá ösztönösen? (vaginizmus)
Nőgyógyászati gond nincsen?
# 15 nem, 1 ujjal nem fáj. sőt! van hogy alig érzem, olyankor szoktuk megpróbálni 2 ujjal.
síkossággal nincs baj, elég nedves. én nem tudok róla, hogy rászorítanék, nem is érzem úgy, a párom sem említette, hogy így lenne.
nőgyógyászati gondról sem tudok.
Akkor #16 lassú módszere fog működni igen. (egyébként te is tágithatsz magadon önkizéskor :) )
Ettől még a párod nagy szerszáma nem fog teljesen beférni, és nagyon óvatosan kell vele ügyködnie a jövőben is!!!
# 16 köszönöm a részletes választ! mi nem "durr bele" módszerrel csináltuk ugyan először sem, és én szerintem el is lazultam, de akkor lehet nem eléggé. mindenképpen meg fogjuk próbálni ahogy leírtad!
(te jó ég, el sem tudom képzelni, hogy 3 ujjal...)
# 18 tisztában vagyunk vele sajnos.
^köszönjük a segítséget!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!