Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szűz vagyok, szűk, a páromé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok, szűk, a páromé pedig elég nagy. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

154 cm magas szűz lány vagyok, és hát elég szűk. Soha életemben nem önkielégítettem ujjal. Párommal már 1,5 éve vagyunk együtt, és úgy döntöttünk, itt az ideje, hogy "egészen közelről megismerjük egymást". Az ő nemi szerve 19 cm, és elég vastag. Sajnos elég nagy problémába ütköztünk: annyira szűk vagyok, hogy egyáltalán nem fért be még a fele sem. Próbáltunk ujjal tágítani, de egyszerűen megpusztulok már akkor is, ha 2 ujjal csinálja.

Mit lehet ez ügyben tenni?

2014. máj. 5. 17:33
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

# 20 már ne is haragudj, de rengeteg nő van. direkt leírtam a testmagasságom, mert azzal jeleztem, hogy nincs túl sok "férőhelyem". lehet, hogy más, magas csajoknál/nőknél csak becsusszan, és hosszában sem okoz gondot, de másoknak igenis probléma! ne vegyél minden nőt egy kalap alá, mert ebben a témában marhára nem lehet!

azzal meg, hogy ennyit nem vagy képes megérteni, saját magadat minősíted! ehhez a kérdéshez egyébként sem kapcsolódik a megszólalásod! máshol sírd el, hogy a saját méreted nem tetszik!

2014. máj. 5. 18:31
 22/38 Szergej55 ***** válasza:
Tágulj innen.
2014. máj. 5. 18:38
 23/38 anonim ***** válasza:
Én nem sírtam csak leírtam a véleményem rólatok, és kész, ha meg nem tetszik, akkor nem kell rá válaszolni. Amúgy nem csodálom, hogy szűz vagy ilyen modorral, ezt a férfiak! srácok megérzik egy nőn.
2014. máj. 5. 18:43
 24/38 anonim ***** válasza:

1-Én a helyedben a biztonság kedvéért kikérném egy nőgyógyász véleményét,hogy lát-e valami rendelleneset.

2-Ha egy ujjal csinálja, azt élvezed? Orgazmusod van? Csak ujjal csinálja, vagy orálisan is kényeztet közben?

3- 10-es skálán mennyire csinálja jól? Milyen vastag az ujja? nem lehet,hogy meg kellene próbálni egy olyan ujjal,ami kisebb? Vagy valamivel,ami az 1ujj és a 2ujj között van méretben?

4-Mennyire lazulsz el? Kikapcsol annyira az agyad, hogy elfelejtsd, hol vagy és mit csinálsz? Amíg ez nincs meg, tudat alatt is azon fogsz görcsölni,hogy miért nem jön össze a dolog.

5-"Próbáltunk ujjal tágítani" -ezt felejtsd el. Nem tágítotok,hanem élvezitek egymás testét. Ilyen hozzáállással nem fog menni. Ez nem egy kényszer, felejtsd el, senkinek nem kell megfelelned. A lényeg,hogy jól érezzétek magatokat. Ne akarj tövig nyomni egy 19centis péniszt magadba, egyelőre nem ez a cél, felejtsétek el az egészet pár hétig. Csak ismerjétek meg egymás testét tökéletesen. Ha ez megvan, utána szép lassan mehet 1 ujjal, ha ez teljesen jó,akkor kettővel.

6-Ajánlom az intim tornagyakorlatokat heti többször. Sokat tud segíteni.

2014. máj. 5. 19:28
 25/38 anonim ***** válasza:
Nincs mit csinálni. Van hogy túl kicsi és van, hogy túl nagy. Nem illetek össze.
2014. máj. 5. 19:52
 26/38 A kérdező kommentje:

# 24

2. igen, kényeztet közben orálisan és van orgazmusom.

3. egy 8,5-9/10et mondanék. hosszú és viszonylag vékony ujjai vannak.

4. én eddig úgy éreztem, teljesen ellazulok, de abból, amit leírtál, úgy tűnik nem. nincs annyira kikapcsolva az agyam.

köszönöm válaszod!

2014. máj. 5. 20:14
 27/38 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy hogy még nem masztiztál?

Szerintem csináld azt hogy minden nap ujjazod magad vagy veszel pici vibrit és azzal tágítod magad. :)

22/N

2014. máj. 6. 16:33
 28/38 Paint válasza:
Hány éves vagy?? :O
2014. máj. 7. 18:55
 29/38 anonim ***** válasza:
hány éves vagy, nagyszénás?
2014. máj. 8. 00:49
 30/38 anonim ***** válasza:
Már többen kérdezik, hogy hány éves vagy. Nem hülyeségből, mert az is számít nem csak a testmagasság.
2014. máj. 8. 05:26
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!