Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Törődjek bele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Törődjek bele?

Figyelt kérdés

Nagyon jó házasságban élünk, 3 éve vagyunk együtt. Sajna viszont a férjem jóval ritkábban igényli a szexet, mint én...

Vállalkozó, elég stresszes az életvitele, a napi gondok miatt nem tud a szexre koncentrálni "eszébe sem jut" - mondja. Én megpróbáltam/ok ebbe beletörődni, de nagyon nehéz.. sokszor megkívánom, de nem is kezdeményezek, mert nálunk ez csak 7végén működik, amikor kikapcsol... lassan én is hozzászokok ehhez a tempóhoz, de sokszor eszembe jut, mi lesz 5-10 év múlva??? Félre ne értsétek, nem a házasságommal van a gond,vannak ennél fontosabb dolgok is, amik teljesen jól működnek, minden a lehető legnagyobb rendben, ezen kívül. Csak nem tudom, el lehet-e ezt fojtani, vagy mit tegyek?

2009. dec. 21. 12:46
 1/3 kolosszus22 ***** válasza:
Vegyél egy vibrátort vagy valamilyen segédeszközt és maszturbálj amikor rád jön, de a férjed nem lehet veled!
2009. dec. 21. 12:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nem tudom mennyire hasznos válasz, de hadd mondjam el a másik oldalról. 28 éves, házas férfi vagyok, és sokszor érzem úgy, hogy ritkábban kívánom a szexet mint a feleségem. Dolgozom, én spóroltam össze a lakásunk árát (illetve az önrészt), és jövőre valószínűleg egyedüli kereső leszek. Tényleg rengeteg más dolog jár az agyamban, mint a szex. Heti kb. 3-szor azért összebújunk, ez nem tudom, hogy mennyire sok vagy kevés, ő nyilván többet is bírna. De én nem szeretném, ha ez a dolog "kötelesség" jelleget öltene, mert akkor óhatatlanul is az ember elkezd kellemetlen gondolatokat társítani hozzá, így hát marad ennyi, összebújunk, ha "megjön az ihlet". Volt már olyan, amikor szántszándékkal próbáltam heti 5-6 alkalommal, hogy a kedvére tegyek, nem ment. Hulla fáradt vagyok sokszor, gyakran csak késő este jövök haza.

Fogadd el. Szeret téged, elismered, hogy nincs más jellegű gond a házasságoddal. Nem azért nem vágyik rád, mert nem szeret, hanem mert elfárad abban, hogy a közös jövőtöket építi, szerintem.

2009. dec. 21. 12:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves 2. válaszoló!

Nagyon köszi a választ, jó volt a másik oldalt is meghallgatni, és nálunk kb. ugyan ez a szitu, mint nálatok, szóval, igazán hasznos volt! Köszönöm!

2009. dec. 21. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!