Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért akar csoportos szexet? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és a barátom is annyi,más fél éve vagyunk együtt.És a minap előállt egy olyan ötletettel,hogy ki akarja próbálni a csoportos sexet.Mondta,hogy minden vágya...a baráti körében is ő az egyedüli aki még nem csinálta.De én nem akarok még 1 lányt beengedni az ágyba,de félek,hogy ha nem mék bele elveszíthetem,nagyon sokat jelent nekem.És mikor kérdezte,hogy mit szólnék hozzá,annyit modntam hogy hát.. rávágta,hogy már meg is van ki lenne.Vagy ezt azért akarja mert nem vagyok elég neki?Aki próbálta már az írjon,hogy milyen!Segítsetek..köszönöm
Akkor ne hagyd ott, de NE ENGEDJ NEKI! Mondj nemet egyszerűen, és ennyi. A dolog kétoldalú,ha nem mész bele, rátud. Ha nem,akkor lehető hagy el,de akkor nem érdemelt meg téged. Te egy komoly,rendes fiút érdemelsz aki megbecsül és tisztel téged. És figyel arra, amit akarsz. Ha most engedsz, ki tudja még, mit akar utána. És úgy lesz vele,hogy úgyis belemész, mert szereted. Ne engedd magad rábeszélni, mert nagyon meg fogod bánni.
2009. dec. 20. 15:29
12/19 anonim válasza:
ne haragudj már, de kamuzik. mi az, h az egész baráti körében?? sztem csak felvágnak a pasik, ő meg elhiszi. vagy ha tényleg ugy van, akkor elég érdekes egy barati kor lehet. én otthagynam.
2009. dec. 20. 15:57
13/19 anonim válasza:
Most döntés előtt állsz. Leegyszerűsítem egy kicsit. Ő akar valamit amit te nem ebből az ered hogy le kell ülnötök és megbeszélni a dolgot. 1,5 éve vagytok együtt így szerintem ez nem jelent problémát. Egyszerűen mondd el neki hogy te nem szeretnéd hogy ilyen nyílt legyen a kapcsolatotok. Mondd el neki mit érzel ezzel kapcsolatban és a döntésed mellől ne tágíts akár mi is az. Azt is elmondhatod hogy úgy érzed hogy nem vagy elég neki ha ilyet kér (biztos ellenkezni fog és megnyugtat) ekkor kell azt mondani hogy "remélem nem baj ha ebbe nem megyek bele". Ha megértő akkor elfogadja a döntésed ha nem akkor jön a következő döntés: mellette maradsz vagy elhagyod.
2009. dec. 20. 16:05
14/19 anonim válasza:
azt semmiképpen sem szabad megtenni, hogy csak azért vállalsz be vmit, mert félsz h elhagy. ez undorító és megalázó dolog. ha nekedis kedved lenne ehhez akkor meglehet csinálni, amennyiben belefér mind2töknek a kapcsolatba.
2009. dec. 20. 16:16
15/19 anonim válasza:
vannak ilyen férfiak, szerintem alkalmatlanok komoly kapcsolatra.
a te döntésed, de gondolkozz el rajta mert csak neked lesz piszok meglázó az egész!!!! gondold el, jön egy másik csak akivel az imádott párod jobban ellesz mint veled, simogatja mindenhol és előtted!!! vajon szeretnéd látni??? vagy fiú visz az is lehet, képzeld el, hogy vadidegen fiú taperol, simogat, stb. biztos jó lenne??? a poárod meg nézi hogy d.... mneg????!!!
érdekes, de te dönztesz, aztán meg jót röhög rajtad a haveri kör, mikor kibeszélnek. mellesleg ez egy halott kapcsolat úgyis vége lesz, jobb ha tzisztán távozol és nem mint egy több által kipróbált.......
de ez az éb vélaményem
2009. dec. 20. 16:16
16/19 anonim válasza:
bocs a hibákért, siettem
2009. dec. 20. 16:18
17/19 anonim válasza:
Lányok,lányok,nem szabad ilyen alakokkal kezdeni...és ha majd holnap azzal jön hogy most éppen arra gerjedne ha előtte dugnál egy kutyával,azon is elgondolkoznál???
2009. dec. 20. 16:19
18/19 anonim válasza:
A baratod egy nagy budos pocs :D
nekem is mar tobb mint 4 eve van baratnom de ilyen soha az eletbe eszembe se jutna hogy valakit bevenni. Sot ha o elo allna ilyennel ott rogton kirugnam a p*csaba! se pasi se lany nekem nem fer bele a szexualis eletbe.
A baratod nem szeret. es ha ilyen naiv kis p*csa maradsz akkor ne csodalkozz ha 1 honap mulva azon veszed eszre magad hogy 3an kefelnek teged aztan kozosen a helyes kis pofidra verik a f*szukat. ha most nem tudsz lepni , leszel annyira naiv , hogy ugyis ravesz teged. ha tudja mennyire ragaszkodo vagy akkor meg megzsarol , hogy akkor elhagy. te mivel nagyon szereted ugyse tenned meg , igy belevihet minden szarba :D
A szerelem , szex 2 emberre tartozik!
Lehet en vagyok konzervativ de nekem k*rvara nem tartozik bele egy masik ember se legyen az lany vagy pasi.
2009. dec. 20. 16:23
19/19 anonim válasza:
Hihetetlen komolyan!
A-Barátod-Nem-Szeret-Téged!
Mikro ennyire egyértelműen derül ki valami és nem lép a nő, vagy más esetekben férfi, az a legszánalmasabb dolog a világon.
Nem azt mondom, hogy dobd ki rögtön, de azonnal ülj le vele megbeszélni, hogy ezt semmiképp sem! Mert nem lehetsz ekkora naiv p*csa! És kérdezd meg, hogyna érez irántad... én sosem kérnék ilyet a Nőtöl, akit szeretek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!