Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért akar csoportos szexet? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és a barátom is annyi,más fél éve vagyunk együtt.És a minap előállt egy olyan ötletettel,hogy ki akarja próbálni a csoportos sexet.Mondta,hogy minden vágya...a baráti körében is ő az egyedüli aki még nem csinálta.De én nem akarok még 1 lányt beengedni az ágyba,de félek,hogy ha nem mék bele elveszíthetem,nagyon sokat jelent nekem.És mikor kérdezte,hogy mit szólnék hozzá,annyit modntam hogy hát.. rávágta,hogy már meg is van ki lenne.Vagy ezt azért akarja mert nem vagyok elég neki?Aki próbálta már az írjon,hogy milyen!Segítsetek..köszönöm2009. dec. 20. 14:54
1/19 anonim válasza:
szerintem nem o nem megegy lanyt akar beengedni az agyba hanem meg va 2 fiut melled.Szoval te lennel egyeduli lany:D Nem is rosz otlet,csak keszulj fel hogy birjad egy kicsit,amiko 2 hatulrol s 1 elorol vagja neekd
2/19 anonim válasza:
Én egyszer próbáltam denagyon rossz.Két lánnyal voltam, de nem lehet olyan sokfelé figyelni, és nem jó.Egyébként ha nem szeretnéd, ne engedd meg neki.Ha nem érti meg akkor nem is szeret.Szerintem egy kapcsolat a kompromisszumokról is szól.Ha nem tetszik az ötlet, ne menj bele.Amúgyis biztos nagyon rossz lenne látni hogy a barátod másik lánnyal is van.Meg nem is jó szerintem.
23/F
3/19 anonim válasza:
én elküldeném melegebb éghajlatra...
4/19 anonim válasza:
A barátod egy bunkó f*sz, már e is haragudj. Mi az hogy nélküled dönt egy ilyen fontos dologban? És miért nem érti meg,hogy Te nem úgy működsz agyilag mint ő? Ha egyszer te nem akarod egy másik nővel látni(amit meg is értek teljes mértékben), akkor meg kéne értenie. Ha nem érti meg vagy nem szeret, vagy egy önző állat,aki csak a aga érdekeit nézi. Plusz még gyerekes is, mert ha már minden haver kipróbálta,nehogy már ő maradjon ki..ez a tipikus ovis felfogás. Én kirúgnám a helyedben, de még fel is pofoznám. Mit képzel magáról?! Ember vagy, vegyen emberszámba, nem érdemled meg ezt a bánásmódot. Vagy kérdezd meg,hogy esetleg csináljátok úgy,hogy még egy pasit bevesztek..kíváncsi vagyok,hogy állna az orra..ne menj bele,ha nem akarod!!!!!
5/19 anonim válasza:
Utolsó te h*ülye vagy:)
Mi az h sok felé kell figyelni??
Legjobb mikor úgy smárolsz a csajjal h közben egy másik épp lent kényeztet:)
6/19 anonim válasza:
15:01
Ezt kb. csak két kurv*tól kaphatod meg. Egy normális kapcsolatba nem fér bele.
7/19 anonim válasza:
Úgy értettem hogy nehéz arra figyelni hogy mindkét hölgyemény élvezze, és én is.Oké neked lehet annyi a szex hogy te élvezed.Az úgy nem nehéz.De egyszerre 2 nőre figyelni, hogy mindkettő egyformán élvezze, nem könnyű.Egy nő is rengeteg figyelmet igényel, nem kettő. :)
8/19 anonim válasza:
Csak azt nem értem hova pattognak az ilyen kisfiúk??? Legtöbbje még egy nőt sem tud kielégteni,nem tud eleget adni,nemhogy kettőnek okozzon örömöt,hamár csak szexről beszélünk is.Ez a pali nem szeret,csak dugni akar és mindent kipróbálni,akár veled,akár nélküled,éretlen agyilag,érzelmileg is. Ahhoz hogy élvezzed a csoportos szexet,nem árt kicsit sokkal több tapasztalat,felkészültség,megfelelő szexuális ismeretek,nem olyan mint egy csoportos ovis tevékenység.Egy kapcsolatba ahol igazi szerelem van,nem igazán fér bele az ilyesmi,ha meg csupán kíváncsiságból szeretné ezt kipróbálni valaki érzelmek nélkül,hidegfejjel,megfelelő partnerekkel,csak magára a szexre koncentrálva csinálni,ez az én véleményem.
9/19 A kérdező kommentje:
Télleg nem szeretném vele,mert arra gondolok,hogy majd rájön,hogy nem vagyok jó neki vagy valami.Lehet,hogy hülyeség.Meg egy idegen csajt beengedni az ágyba.Viszont,mondta,hogy a haverjai nnagyon szeretik...de szerintem a sex azzal al egjobb akit szeretsz,és nem valami idegennel.De ahogy észrevezsem,ti is úgy gondoljátok,hoygez nem a legjobb ötlet.De ott hagyni nem tudnám:(
2009. dec. 20. 15:18
10/19 anonim válasza:
Akkor meg szívni fogsz te kislány,nem is kicsiket még,egy ilyen alak mellett...nem irigyellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!