Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshet e, mikor csak petting vt?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy igazából csak petting volt, de mindketten akartuk, hogy "egymáshoz érjünk", de csak ennyi, behatolás nem történt. Ez volt azelőtt mielőtt a srác elment, azzal talán még nem is lenne baj, de miután elment rá 1-2 percre is ez történt. (pl beleültem az ölébe és így ugye hozzámért) Miután elment, ugye valószínű, hogy volt odnó a péniszén és nem tudom történhet e belőle baj csak úgy, hogy hozzám ért.2009. dec. 20. 14:39
1/11 anonim válasza:
Figy a spermáknak nincs létrájuk hogy bemásszanak:DD
Ha nem hatolt beléd kevés az esélye...
2/11 anonim válasza:
Te is egy kis idióta 13 éves lehetsz,aki nem tanulta meg soha a biológia alapjait. Igen, a combodról/puncidról felúsznak a spermiumok egészen a hüvelyen át, fel a méhszájon, egész a méhedig, aztán fel a petevezetőn és pont találnak egy érett petesejtet. Istenem..ennek az esélye kb. 0%. Olvass már utána,hogy "készül" a kisbaba, aztán próbálkozz a szexualitással.
3/11 anonim válasza:
Nem valószínű, kicsi az esélye így, ha utána nem nyúlt be neked vagy nem tette be.
4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, és nem tudom fiú vagy lány írta a 2.at, de egyrészt nem 13 vagyok, másrészt attól függetlenül, hogy tudom mi hogy megy, mert így van akár elhiszed akár nem, ettől függetlenül volt már ilyen a történelemben, és azért írtam le, hogy megtudjam mi a véleményetek, mert valamennyire te is paráznál.
2009. dec. 20. 15:02
5/11 anonim válasza:
21 éves nő vagyok, és nem paráznék. Mivel évek óta élek szexuális életet, és szedek gyógyszert,mert az az egyik legbiztosabb. Ha nem szedném,gumit húznék. Ha meg ilyen lenne, nem paráznék,mert ebből NEM lehet baba. Az a történelmi szitu kamu volt, vagy valamit kihagytak. Lehetetlen. Mellesleg az ilyesmiket nem ide irkálnám, én anyámmal mindent megtudok beszélni. Akkor nem 13 hanem 14-15..több nem lehetsz.
6/11 anonim válasza:
Kérdező! Egy érett nő ilyen hülyeségeket nem kérdez és pláne nem parázik ilyeneken. Én is csak röhögtem amikor olvastam a kérdésedet és ezt nem bunkóságból irom!24/L
7/11 A kérdező kommentje:
igen...21, 24 évesen én is tapasztaltabb leszek és az ilyen kérdéseken röhögök majd... egyébként köszi a válaszokat.
2009. dec. 20. 15:26
8/11 anonim válasza:
na, pont ezért csináltuk mi azt, h pettinghez is használtunk gumit, és ugy nem volt gond, ha hozzámért. amugy meg vigyázni kell az ilyenekkel, mert akár veszélyes is lehet.
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2009. dec. 20. 20:09
10/11 anonim válasza:
Azert a pettinghez gumi is egy durva dolog.
Nekem meg allandoan van gumi a farkamon... kiv. ha hugyozok, vagy dugok.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!