Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 13 -éve házasok vagyunk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 -éve házasok vagyunk a férjemmel, de van egy olyan probléma hogy más után vágyom, miért van ez így?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 23:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
41%
Azért mert benned is ribanc vér folyik:)
2009. dec. 18. 23:56
 2/20 A kérdező kommentje:
Válogasd meg a szavaidat!!!!
2009. dec. 18. 23:58
 3/20 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy már kihűlt a kapcsolatotok, és úgy érzed, hogy változatosságra van szükséged. Le kell ülnöd a férjeddel, és megbeszélni ezt a problémát, hogy min kellene változtatni, különben a következő kérdésed már az lesz itt, hogy megcsaltad a férjed, és hogy ezt hogy tehetted...

A "más után vágyom alatt" konkrét személyt értesz?

2009. dec. 19. 00:00
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó a házasságod és rendes veled a férjed akkor ne vágy másra. Értékeld azt ami van mert oriásit bukhatsz. Kiváncsiságból, és mert dolgoznak a hormonok ne kockáztas, TAPASZTALATBÓL mondom.
2009. dec. 19. 00:00
 5/20 anonim ***** válasza:
25%
Inkább egyezzetek meg a férjeddel egy nyitott kapcsolatban. Miért kellene szenvedni, ha nem muszáj? Prűdségből?
2009. dec. 19. 00:06
 6/20 A kérdező kommentje:
Nem csaltam még meg,de nem sokára találkozni fogunk.A férjem nagyon szeret,minden lépésemet figyeli,így van ez a kezdetektől fogva.Pedig erre még nem adtam okot.Szerelmes lettem az illetőbe,nem tudom mi tévő legyek.Segítsetek!!!!
2009. dec. 19. 00:13
 7/20 anonim ***** válasza:

00:00 vagyok

Van gyereketek?

2009. dec. 19. 00:23
 8/20 A kérdező kommentje:
Igen,2.
2009. dec. 19. 00:26
 9/20 anonim ***** válasza:

Megint az első 00:00 :)

Nem tudom mennyi idősek a gyerekeid, de szerintem azt kell mérlegelned, hogy az akivel most találkoztál, az csak egy kaland lenne vagy komolyabb érzelmekről van szó. Ha többet érzel iránta, mint szexuális vágyat, és ez kölcsönös, akkor megérné elgondolkoznod azon, hogy van-e értelme együtt maradnod a férjeddel.

Csak egyszer élünk, miért legyen az egész életünk boldogtalan csak azért mert nem merünk változtatni?

2009. dec. 19. 00:44
 10/20 anonim ***** válasza:
49%
13 év után normális, ha mást kívánsz. (Mondjuk nem értem, hogy tudsz szerelmes lenni így hipp-hopp). Mindenki egy idő után mást is fog kívánni, és akkor itt van a házasság meg a szeretet fogalma. Ha neked ez a kettő fontos visszatartod magad, ha nem akkor sok sikert, de gondolj bele ha a férjed esetleg megtudja, a másik csak szexet akar, akkor Te könnyen két pad közé eshetsz két gyerekkel.
2009. dec. 19. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!