Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert van az hogy ha felhuzza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy ha felhuzza az ovszert akkor leall?

Figyelt kérdés

A baratommal csinaltam es eloszor ovszer nelkul..es mikor mar kozel volt hozza hogy elmenjen felvette...es lealt..de mindig ez van ha felhuzza!! de miert?

Durex Deluxe volt.

Azt mondjak attol mert tul vastag az ovszer?

17 eves a fiu....es ez volt a masodik egyuttlete velem..emrt meg szuz volt.

2009. dec. 18. 10:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

Én a helyedben azon aggódnék, hogy terhes lettem.e vajon...

Amúgy - amennyiben a "leáll"-t a "feláll" ellentéteként használod teljesen értelmetlenül, olyan, mintha "leül"-nek a "felül" lenne az ellentéte, de ez most nem fontos - azért kókad le neki, mert félbeszakítja, megzavarja az aktust a gumi felhúzásával.

2009. dec. 18. 11:15
 2/13 anonim ***** válasza:
49%

"eloszor ovszer nelkul..es mikor mar kozel volt hozza hogy elmenjen felvette"

Hihetetlen mekkora idióták vagytok. :D:D:D

És még az a legnagyobb problémád, hogy lekókadt a farka. :D:D:D

Majd akkor, hogy lefog neki kókadni, amikor elszineződik a teszted. :D:D

2009. dec. 18. 11:48
 3/13 A kérdező kommentje:
de hat el sem ment!! en tanacsot kertem es nem kommentalst hogy hogy irom!! akrmikor felhelyezi az ovszert nem "all fel"!! ez miert van?
2009. dec. 18. 12:02
 4/13 anonim válasza:
86%

Hú, téged le lopnak el az eszedért...

Kaptál választ a kérdésedre, ha nem lennél vakegér, valaki már leírta, hogy azért kókad le neki, mert félbeszakítja az aktust, nem éri inger a péniszét, mert kiveszi a puncidból. Vetted az adást? Vagy le kell még írni néhányszor ugyanezt?

Az, hogy hogy fogalmazol, milyen szavakat használsz, az azért lényeges, hogy mindenki aki olvassa a kérdést, rögtön tudja, mire vagy kínácsi.

Végül pedig ha előváladéktól nem lehetne teherbe esni, akkor senki nem tömné magát drága és mellékhatásokkal terhelt bogyóval, senki nem tetetne fel spirált, amitől fájdalmas és erős vérzése lesz, folytassam a sort...? Ha ilyen egyszerű lenne, akkor mindenki csak "kiszállna" elélvezés előtt.

2009. dec. 18. 12:15
 5/13 anonim ***** válasza:
A srác még nem elég gyakorlott, szerintem kezdjél fogamzásgátlót szedni, mert az ügyeskedéseknek baba lesz a vége. Valószínűleg azért kókad le mert izgul, a gumi is új dolog, a dugás is.....nekem is volt ilyen tapasztalatom.....gyógyszer megoldotta a dolgot!!!
2009. dec. 18. 12:42
 6/13 anonim ***** válasza:
nekem és még sok fiunak/férfinak volt ilyen problémálya hogy elötte rendesen áll, és mikor fel akarom huzni akkor lelankad, de ez nálam konkrétan csak a szexuális életem elején volt, utánna kezdtem hozzászokni a pertnerhez , a szexhez, a gumihoz, és mára elmult.
2009. dec. 18. 12:42
 7/13 anonim ***** válasza:
az elözö komentelő vagyok, azt elfelejtettem kérdezni, hogy a fiú szüz volt-e, mert akkor és máskor is csak az idegeskeddéstöl van, idegi alapon, uj még minden neki, fél is tudat alatt
2009. dec. 18. 12:44
 8/13 anonim ***** válasza:

megintcsak én vagyok az "előző kommentelő".

konkrétan arra válaszoltam hogy mitöl lohad le a cerka guminál, az más téma hogy tényleg terhes lehetsz, mert a fiuknak van egy ugynevezett elöváladék, és abban már lehet életképes spermium, amitöl terhes lehetsz, ugy hogy még el se élvezett.

viszont nem minden fiunál van elöváladék, vagy lehet hogy nincs benne sperma, pl. nálam nincs ,már soha nem szexelek gumival, és az aszony se szed semmit, és csak akkor lett gyerekünk ,mikor mi akartuk, 2 gyerek van:)

2009. dec. 18. 12:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Én nem lépek fel agresszíven a kérdésre, mert már nem ér itt meglepő dolog.Tudd hogy a fiú előváladékában is lehet hatékony spermium amitől terhes lehetsz!Tudd hogy némelyik srác, vagy inkább egyre több, azzal szeretné kiríni hogy ne keljen óvszert húzni, hogy mindenféle "zoknihatást" produkálnak az óvszerre hivatkozva. Egy kicsit elkapattad a srácot hogy megengedted neki óvszer nélkül, és ki akarja játszani,hogy egyáltalán ne is keljen neki használni.Talán ha ezután csak óvszerrel "nyúlhatna " hozzád,akkor nem is kellene megállni felhúzni azt. És ilyenkor nem érti az ember hogy ilyen sok ember hiányzott a felvilágosító órákról? Vagy már nincs is ilyen?... Aztán meg csodálkozik szegény lány, hogy ott van terhesen, vagy nemi betegségben, utána nem kell már a csávójának, mert az csak kefélni akar...
2009. dec. 18. 14:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha mindjárt szex előtt felhúzzátok az óvszert és lelankad, akkor menjen orvoshoz, mert valami komplexusa van. Vagy tényleg így akarja elérni hogy megszánd és ne kelljen neki használni.
2009. dec. 18. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!