Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy ha felhuzza az ovszert akkor leall?
A baratommal csinaltam es eloszor ovszer nelkul..es mikor mar kozel volt hozza hogy elmenjen felvette...es lealt..de mindig ez van ha felhuzza!! de miert?
Durex Deluxe volt.
Azt mondjak attol mert tul vastag az ovszer?
17 eves a fiu....es ez volt a masodik egyuttlete velem..emrt meg szuz volt.
Én a helyedben azon aggódnék, hogy terhes lettem.e vajon...
Amúgy - amennyiben a "leáll"-t a "feláll" ellentéteként használod teljesen értelmetlenül, olyan, mintha "leül"-nek a "felül" lenne az ellentéte, de ez most nem fontos - azért kókad le neki, mert félbeszakítja, megzavarja az aktust a gumi felhúzásával.
"eloszor ovszer nelkul..es mikor mar kozel volt hozza hogy elmenjen felvette"
Hihetetlen mekkora idióták vagytok. :D:D:D
És még az a legnagyobb problémád, hogy lekókadt a farka. :D:D:D
Majd akkor, hogy lefog neki kókadni, amikor elszineződik a teszted. :D:D
Hú, téged le lopnak el az eszedért...
Kaptál választ a kérdésedre, ha nem lennél vakegér, valaki már leírta, hogy azért kókad le neki, mert félbeszakítja az aktust, nem éri inger a péniszét, mert kiveszi a puncidból. Vetted az adást? Vagy le kell még írni néhányszor ugyanezt?
Az, hogy hogy fogalmazol, milyen szavakat használsz, az azért lényeges, hogy mindenki aki olvassa a kérdést, rögtön tudja, mire vagy kínácsi.
Végül pedig ha előváladéktól nem lehetne teherbe esni, akkor senki nem tömné magát drága és mellékhatásokkal terhelt bogyóval, senki nem tetetne fel spirált, amitől fájdalmas és erős vérzése lesz, folytassam a sort...? Ha ilyen egyszerű lenne, akkor mindenki csak "kiszállna" elélvezés előtt.
megintcsak én vagyok az "előző kommentelő".
konkrétan arra válaszoltam hogy mitöl lohad le a cerka guminál, az más téma hogy tényleg terhes lehetsz, mert a fiuknak van egy ugynevezett elöváladék, és abban már lehet életképes spermium, amitöl terhes lehetsz, ugy hogy még el se élvezett.
viszont nem minden fiunál van elöváladék, vagy lehet hogy nincs benne sperma, pl. nálam nincs ,már soha nem szexelek gumival, és az aszony se szed semmit, és csak akkor lett gyerekünk ,mikor mi akartuk, 2 gyerek van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!