Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3hete múlott el előző mensim másnap feküdtem volna le 1. vkivel Ép a szűzhártyám Nem feküdtünk le mégsem defelhúztuk az óvszert. Most jövő7tenkell +jönnie köv Mensemnek Ugye nem lehetek terhes? Félek tőle miközben felhúzza akotont nemkerül rá sperma?
Hova húzta a kotont? Hova került sperma? Mit csináltatok?
Tanultál biológiát?
1) Neked is azt tudom csak mondani, elégtelen, menj a helyedre.
Édes, vigyázz, mert ha lenyeled, akkor is terhes lehetsz. Sőt, a legújabb kutatások szerint akkor is, ha csak ránézel!! Iszonyatos, nem? Ezért van túlnépesedés, főleg a nudi strandokon. Bezzeg a középkorban, amikor mindenki állig begombolkozva járt. Eh, azok a szép idők...
Komalyabbra véve: "Nem feküdtünk le mégsem" akkor meg mit fosol? Meg ugye minek a felvilágosítás és az iskola, ha már akkor is csak végig vihogjátok az egészet???
Juj, kukííí! Hihihihi!!
Ha meg előírás szerűen lett felhúzva, akkor nem kerül a külsejére, tehát ki van zárva.
"juj, kukíííí! hihihi!"
ez csúcs, hozzászóláson ilyen jót rég röhögtem:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!