Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a nők, hogy a sperma íze nem jó?
Figyelt kérdés
Tegnap este a számba élvezett a barátom (életemben először). Arra számítottam, hogy undorító íze lesz, de édeskés volt, úgy hogy le is nyeltem. Ma este is jön hozzám, valószínű hogy megint leszopom, mert megtetszett az orális szex. Semmi gusztustalan nincs benne.2011. márc. 30. 12:12
4/25 anonim válasza:
1. Hozzászóló!
A kedves kérdező már megkóstolta, és ízlik neki... Ha szereti, hadd egye!
6/25 anonim válasza:
Mert van amelyiknek nem ilyen aki dohányzik vagy sok húsz eszik annak undorító az íze.
7/25 anonim válasza:
Nem mindenkié ugyanolyan ízű elvileg.
8/25 anonim válasza:
Remek...kicsit ez olyan...mintha nekem kellene szégyellnem magam,mert nem szeretem,mintha emiatt más nő valami "nünü" lenne te meg a vagány csaj.Igazából nem értem a kérdés lényegét,de válaszolok.Részemről megnyugtathatlak,hogy a fent említett cselekményt én is csinálom/engedem,nem mondom,hogy undorodom tőle,de az túlzás,hogy jó,mondjuk azt,semleges/elviselhető/kibírom,de egyet elárulok neked:nem mindig ugyanolyan íze van,de azért túlzásokba ne essünk,kérlek... :))
21/L
9/25 anonim válasza:
A cigi, sok hús, hagyma miatt is lehet rossz íze. Ha valaki pl. sok gyümölcslevet iszik, akkor pedig édeskés íze van.
10/25 anonim válasza:
Ha neked ízlik, akkor nyeljed, amíg jól esik, de én had döntsem már el, hogy nekem mit jelent a jó íz :D Imádom orálisan kielégíteni a párom, de a spermája ízét nem szeretem, így utána zsepibe kiköpöm. Nem minden fiúnak ugyanolyan ízű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!