Miért van az, hogy ha a barátom felhúzza az óvszert már
nem olyan merev mint előtte volt? És utána nemis tudunk
vele mit kezdeni.
Figyelt kérdés
Van valaki hasonló helyzetbe aki segiteni tudna mit tegyünk? Ha a barátom felhúzza az óvszert egyből lankadni kezd, és utana már allig tudjuk felmerevíteni. És a másik, hogy egymás utáni szex nemis lehet, mert amint az elsőnél elment, hiába próbálnánk újra, nem merevedik. Tudom, hogy kell neki egy bizonyos idő, de egyszerűen nem megy sehogy.
Milyen idős a barátod és mióta él aktív nemi életet? Márcsak azért kérdezem, mert a fiúknak azért hogy úgymondjam nemcsak "széttenni" kell, hanem azért nekik fejben is sokminden eldől. pl h meddig bírja a menetet, hogy hogyan áll a segédeszközökhöz, az óvszerhez és egyáltalán mindenhez. A lankadásra én ajánlom az intimmasszázs elsajátítását, könyvből is menni fog :)
2010. dec. 7. 18:42
2/15 anonim válasza:
nem bírja a gumit. van ez így, mondjuk senki se jókedvében húzza fel, de én is ismerek olyat akinek egyszerűen nem megy. :)
2010. dec. 7. 18:46
3/15 anonim válasza:
Mert közben elszáll a vágy,és gondolkodni meg szexelni nem lehet egyszerre.
Talán Te húzd fel rá,miküzben cirógatod,és rásegíthetsz szájjal is.Ha már megtanulta,akkor fog menni neki egyedül is.
4/15 A kérdező kommentje:
20.-on felül van és kb 3 hete volt az első mindkettőnknek, azóta 3x próbáltuk de nagyon-nagyon nehezen jött össze az első is.
Semmi mást nem használtunk csak óvszert. A menetet kb 10-15 percig birta mivel az első volt.
5/15 anonim válasza:
Akkor hogy úgymondjam eléggé kezdők vagytok még...türelem, meg kell "tanulnotok" egymást..kicsit ez így magyartalanul hangzik,de hidd el, hogy így van...olyan ez, mint a bicajozás :) Beszélgessetek sokat arról, hogy melyikőtöknek mi a jó, ne féljetek próbálkozni :) Jah és nem elkeseredni sosem :)
2010. dec. 7. 18:50
6/15 A kérdező kommentje:
Jó ideje együtt vagyunk, szeretjük egymást és már fejből fújjuk mi jó a másiknak egyedül ez az akadály :(
2010. dec. 7. 18:51
7/15 anonim válasza:
Minden férfi más. Sok olyat hallottam már, hogy óvszer felhúzás után lelankadt. Lehet ez attól, hogy az óvszer kellemetlen neki, esetleg szoritja, vagy csak egyszerűen emiatt elmegy ettől a kedve. MInt már előttem is javasolták, te húzd fel neki, miközben kényezteted. Ha pedig az első meneet után már nem merev neki, várjatok egy kicsit. NEm kell sietni.
2010. dec. 7. 18:52
8/15 anonim válasza:
Fújhatjátok ti fejből, hogy mi jó a másiknak..de ez olyan, hogy a szexet nem lehet összehasonlítani a maszturbálással. Az elmélet egy dolog. A gyakorlat ott kezdődik, hogy kezdők vagytok. Épp emiatt kell vibrációs gyűrűt bevetni vagy valamit ami érdekel benneteket.
2010. dec. 7. 18:55
9/15 anonim válasza:
szedj fogamzásgátlót és akkor nem kell a gumival szenvedni. ilyen egyszerű a megoldás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!