Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnám és mivel megtenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám és mivel megtenni?

Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy hogyan és mivel lehet szőrteleníteni(csupaszra)a péniszemet?
2009. dec. 17. 17:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ne akard teljesen csupaszra,szerintem az nem vonzó,olyan minta egy kissrác kukija lenne,nem férfias,persze a bozont sem!

Amúgy krémek,borotva esetleg gyanta(csak hogy érezed mennyit szenvednek a csajok a lábgyantánál :D )

18/L

2009. dec. 17. 17:25
 2/12 anonim ***** válasza:
gyantával, borotvával, de én 0-ás géppel szoktam vágni, viszont így nem csupasz, csak egy 1-2mm-s szőr van rajta.
2009. dec. 17. 17:25
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
Öntsd le forró olajjal.
2009. dec. 17. 17:30
 4/12 anonim ***** válasza:

Amit NE: szőrtelenítő krém -> vörös lesz és lüktet... (láttam már ilyet :S)

lézeres kezelés

epilátor

szemöldökcsipesz... :P

23/L

2009. dec. 17. 17:47
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
én borotválom csupaszra és a csajom nem hiszi azt h egy kissrác p öcs(22cm)szerintem sokkal tisztább érzés főleg nyáron...
2009. dec. 17. 18:16
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

borotvával

és tényleg a kopasz jobb!

egy lány

2009. dec. 17. 23:54
 7/12 anonim válasza:

Én se szeretem a dzsungelt:D mint ahogy a fiuk se a lányoknál. Amúgy jó meleg víz utána borotva:)

18/L

2009. dec. 18. 10:32
 8/12 A kérdező kommentje:
és milyen borotvával ilyen egyszerhasználatossal vagy inkább amit többször is lehet használni?
2009. dec. 18. 19:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Teljesen ne csupaszítsd, kifejezetten jó, ha én vagyok felül és közben ingerli a csiklóm. De őserdőt se hagyj! (:
2009. dec. 20. 15:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Én a helyedbe nem csupaszra vágnám egyszer használatos borotvával érdemes ,de vigyázz mert rohadtul fáj ha elvágod!

ajánlom azt a zselét az nagyon jó fürdés után vágd.

2009. dec. 20. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!